Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Blåtind

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

1

Etasjer

1 etasje

Grunnflate (BYA)

77

Bruksareal (BRA)

64,6

Primærrom (P-rom)

53,3

Største lengde

12,2 m

Største bredde

6,1 m

Blåtind er en kompakt hytte på ett plan, med et kraftig og moderne uttrykk. Tretaket og takutstikkene er med på å gi fasaden rene linjer og røffe detaljer. Både taket og kledningen har mørke fargenyanser, noe som gir hytta en naturlig helhet.

Robust og moderne hytte

Hovedinngangen til hytta er sentralt plassert langs den ene langveggen, med takoverbygg med god dybde. Hytta åpner seg opp i gavl mot sør når man kommer inn i hyttas oppholdsrom. Det rike vinduspartiet, som fyller hele kortsiden i oppholdsrommet, knytter ute og inne sammen. Landskapet og naturen fyller rommet og gir hytta god dybde og lys.

Ideel planløsning

Blåtind har en praktisk planløsning. I entreen har du god plass til ytterklær, og herfra har man inngang til badet. Badet innredes med dusj, servant i baderomsinnredning og wc. Her er det også plass til vaskemaskin. Plassert ved siden av badet er en bod for teknisk utstyr. Når kjøkken, bad og teknisk rom danner en kjerne midt i hytta gir dette en samlet, praktisk og økonomisk løsning for de tekniske installasjonene.

Begge soverommene vender mot nord hvor hovedsoverommet har adkomst fra kjøkkensone. Det minste soverommet kan innredes med køyesenger og har inngang fra yttergangen.

Spiseplass ligger i nær tilknytning til kjøkkenet og gavlveggen med store, høye vinduer og utgang til uteplassen i sør. Ildstedet er sentralt plassert i hoveddelen og kan nytes fra hele oppholdsrommet.

Moderne stue i hytta Blåtind

Hytte for fjell, skog eller sjø

Hytta behøver en flate på ca 16m lengde og 10m bredde i landskapet. Hytta er prosjektert med hensyn på plassering i fjellets landskap, skogkledd landskap eller i en lomme mellom svabergene ved sjø.

* Alle bilder og illustrasjoner er til inspirasjon og kan avvike fra endelige tegninger.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?