Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Fire moderne rekkehus med hage og p-plass

Melumveien 23, 25, 27, 29, 3340 Åmot
Pris fra
3 990 000 kr

Boligtype

Rekkehus

Bruksareal

105 - 106 kvm

P-rom

95 - 96 kvm

Antall soverom

3

Pris

3 990 000 kr - 4 090 000

Eieform

Selveier
Jan Erik Møien
Jan Erik Møien
Selger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Sigdal

Vi er stolte av å ha vår opprinnelse i håndverksbygda Sigdal. Kvalitet fremfor kvantitet speiler stedet, og det er nettopp det vi i Blink Hus Sigdal er opptatt av. Kvalitet. Og kunder.

Gå til forhandlersiden

Fire splitter nye rekkehus, med moderne interiør og praktisk planløsning - 2 p-plasser - Barnevennlig beliggenhet!

Velkommen til Melumveien 23, 25, 27, 29!

Attraktivt og barnevennlig område

Fire nyoppførte rekkehus beliggende i et attraktivt og barnevennlig boligområde like utenfor Åmot sentrum! Boligene er moderne og tidsriktige i utforminger og fargevalg. Alle boligene har egen uteplass, store vindusflater, familievennlig planløsning og et moderne interiør.

Leilighetene har praktisk planløsning og inneholder:
1. etasje: Entré, toalettrom, kjøkken og stue med utgang til uteområde.
2. etasje: Trappegang, bad, innvendig bod og 3 soverom.

Sportsbod med utvendig adkomst ved inngangspartiet.

Hver bolig disponerer to parkeringsplasser på felles gårdsplass.

Kort avstand til barnehage, skole og turterreng

Melumveien har en sentral beliggenhet like utenfor Åmot sentrum. Dette er et trivelig boligområde, barnevennlig og praktisk med nærhet til både barnehage, barneskole og aktiviteter. Svært sentral beliggenhet til butikker og dagligvare. Kun ca. 10-12 minutters gange til Rema 1000, Kiwi og Spar. I tillegg det er gangavstand til Åmot sentrum som kan by på et variert utvalg av servicetilbud. Åmotsenteret huser både dagligvare, apotek, kafé, sportsbutikker, interiør og klær.

Fra eiendommen er det kort vei til både barnehage, Søndre Modum ungdomsskole og Buskerud VGS, som begge er lokalisert i Åmot sentrum. Kort gangavstand på ca. 900 meter til Enger barneskole. På Enger barneskole finner du aktivitetshall med ballspill og aktivitetsleker.

Fra eiendommen er det også nærhet til fine tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, med gode muligheter for både bading og fisking samt turer både på ski og beina.

Området rundt

Melumveien 23, 25, 27, 29 ligger sentralt til i et etablert boligområde, like utenfor Åmot sentrum. Kun ca. 10-12 minutters gange til Rema 1000, Kiwi og Spar. I tillegg det er gangavstand til Åmot sentrum som kan by på et variert utvalg av servicetilbud. Åmotsenteret huser både dagligvare, apotek, kafé, sportsbutikker, interiør og klær.

Fra eiendommen er det kort vei til både barnehage, Søndre Modum ungdomsskole og Buskerud VGS, som begge er lokalisert i Åmot sentrum. Kort gangavstand på ca. 900 meter til Enger barneskole. På Enger barneskole finner du aktivitetshall med ballspill og aktivitetsleker.

Åmot kan by på et vidt spekter av idrettstilbud for alle aldre, både innen allidrett, håndball, boksing, turmarsjer og fotball. Det er også gangavstand til Åmot stadion med ballspill og fotball. Kort vei til Furumo som byr på flotte turområder, populær svømmehall og et stort idrettsanlegg. Vikersund Hoppsenter med den verdensberømte skiflygingsbakken ligger ca. 10 km fra eiendommen.

Fra eiendommen tar det ca. 20 minutter til Hokksund, ca. 40 minutter til Drammen og Hønefoss med bil. Enkel tilgang til de samme områdene med offentlig kommunikasjon fra Åmot bussterminal. Fra eiendommen er det kun 400-500 meter til bussholdeplass med linjer i retning Drammen, Vikersund og Hønefoss.

Åmot kan by på vakkert turterreng som passer godt for både barnefamilier og friluftsentusiaster, sommer som vinter. Det finnes et bredt utvalg tilrettelagte turområder og merkede tur- og kulturstier i Modum, med varierende terreng og vanskelighetsgrad.

Kort avstand fra eiendommen, retning Sigdal, ligger Blaafarveværket og Koboltgruvene som et 8 km langt museum. Museet er et av Norges best besøkte turistattraksjoner, med en blanding av kunst, kultur og natur. Museet kan deriblant friste med nye kunstutstillinger hvert år, barnas bondegård og guidede gruveturer i gruvemiljø fra 1800-tallet. Museet byr også på tre stemningsfulle spisesteder hvor det serveres hjemmelaget mat, og i sommerhalvåret arrangeres det også gratis søndagskonserter.

Garasje/parkering

Det er opparbeidet 8 parkeringsplasser på felles gårdsplass. Hver leilighet disponerer 2 parkeringsplasser, som blir fastsatt i sameiets vedtekter.

Megler gjør oppmerksom at det etter plan- og bygningsloven kan være vedtak i sameier om å opparbeide tilrettelagte parkeringsplasser for personer med nedsatt funksjonsevne. Det er da krav til at sameiet sikrer at parkeringsplassene skal være tilgjengelig for de som har behov for dem. Dette betyr at en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne kan kreve å få bytte plass med en seksjonereier uten behov for en tilrettelagt plass. Tilgjengeligheten skal sikres gjennom bytteordning el. Det er dog krav om at seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede og retten gjelder uavhengig av om parkeringsplassen er fellesareal eller tilhører en enkelt seksjon. Det er derfor en risiko for at en kjøpt parkeringsplass, uavhengig av organisering, lovlig kan tildeles en annen seksjonseier med nedsatt funksjonsevne.

Andre prosjekter fra Blink Hus Sigdal