Hopp til hovedinnhold
Mange ansatte hos en forhandler i Blink Hus

Kjøpe bolig? Her er fordelene med å velge Blink Hus!

Våre boligforhandlere besitter omfattende kunnskap om markedet og kan tilby verdifull veiledning tilpasset dine individuelle behov. Vi har tomter og boliger i alle prisklasser og størrelser, og vi kan hjelpe deg med å finne det perfekte alternativet for deg og din familie.

Dette er noen gode grunner til å kjøpe bolig via en boligforhandler:

  • Fast pris: Du slipper den stressende budrunden og vet akkurat hva du betaler for boligen.
  • Stort utvalg: Boligforhandlere har ofte tilgang til boliger og tomter som ikke er annonsert på Finn.no. Våre forhandlere kan også gi deg informasjon om nye prosjekter og kommende salg.
  • Trygghet: Nye boliger og hytter har garanti og reklamasjonsrett, noe som gir deg en ekstra trygghet som kjøper.
  • Ekspertise og rådgivning: Våre forhandlere kan bistå i søket etter den optimale boligen eller tomten, og tilby veiledning om finansieringsspørsmål og andre praktiske aspekter ved eiendomskjøp. Kanskje du leter en enebolig til salgs med husbankfinansiering og markedets laveste rente? Våre forhandlere hjelper deg!

Boligkjøp: Slik velger du mellom ny bolig og brukt bolig

På utkikk etter nye boliger eller leiligheter til salgs? Kjøp av en ny bolig kan være en av de største investeringene du gjør i livet ditt. Det er derfor viktig å velge riktig. Her er noen av de største fordelene med å velge en ny bolig fremfor en brukt bolig:

  • Bedre garanti: Når du kjøper en helt ny bolig blir den kontrollert og sjekket allerede etter ett år av forhandleren som bygget boligen, slik at vi er sikre på at alt står til forventningene.
  • Lavere dokumentavgift: Ved kjøp av ny bolig er det kun tomteprisen du betaler dokumentavgift på. Kjøper du en brukt bolig blir dokumentavgiften på 2,5% beregnet av hele kjøpesummen.
  • Mindre vedlikehold og oppussing: Du får en bolig som følger strenge retningslinjer for isolasjon, ventilasjon og energiforbruk – noe som gir godt bomiljø gjennom flere år.
  • Energisparing: Alle våre nye hus bygges med minimum energimerke B – nest høyeste karakter på skalaen. Dette gir deg et energieffektivt hjem som holder på varmen, og har et lavere karbonavtrykk.
  • Tilpasningsmuligheter: Du kan velge mellom forskjellige innredningsalternativer og tilpasse planløsningen til dine behov når du kjøper en ny bolig.
  • En god investering: En ny bolig kan være en god investering for fremtiden, da den er mer attraktiv på boligmarkedet og kan holde seg bedre i verdi enn en eldre bolig.
Blink Hus - husmodell på Valle - interiørbilde av spisebord og stue

Filmreportasje: Hør hva en fornøyd kunde sier om å velge Blink Hus!

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å finne din drømmebolig? Registrer deg på vår nettside eller kontakt din nærmeste forhandler for en uforpliktende samtale.

Se mer fra Blink Hus

Her kan du se vårt utvalg av ferdighus og ferdighytter, som alle kan tilpasses dine behov og ønsker!