Hopp til hovedinnhold
Premium Ceiling

Hva slags farge vil du ha i taket?

Nyheten Premium Ceiling er ferdigtapetserte takplater som klikkes enkelt på plass, og som ikke skal sparkles. De skal bare males, noe som gir deg stor frihet i å velge akkurat den fargen du ønsker deg i taket.

Det er veldig i tiden å male taket i andre nyanser enn bare hvit. Bare ta en titt på sosiale medier som Pinterest eller Instagram og bli inspirert.

Når man står i en byggeprosess er det ikke noe man heller ønsker enn at prosjektet skal ferdigstilles så raskt som mulig. Alle faktorer man tar med som er tidsbesparende vil til sammen korte ned totaltiden. Takplatene Premium Ceiling gir et slett tak uten at man må bruke lang tid på sparkling og pussing. Etter montering av platene kan taket males umiddelbart.

Kvalitetstak

Forestia er et norskprodusert kvalitetsmerke som er godtkjent i bransjen, og resultatet er et slett tak som verken skal sparkles eller slipes. Etter montering trenger taket kun maling. Først ett lag. Deretter pusses det lett over skjøtene med et fint sandpapir. Så males det ett til to strøk til. Taket er klart og du kan du lene deg tilbake og beundre resultatet.

– Det finnes ikke tilsvarende takplater med 4-sidig låseprofil og sponkjerne av høy kvalitet på markedet i dag, sier Christian Sørlie, produktsjef i Forestia.

Et solid tak

Premium Ceiling fra Forestia er et solid produkt. Takplatene er skrufaste, og egner seg i alle tørre rom. Du får et funksjonelt tak som tåler godt vekten av moderne lysarmatur og pendler. Taket har mye å si for totalfølelsen i et rom, og med Premium Ceiling får du et tak med lang levetid.

Det er veldig i tiden å male taket i andre nyanser enn bare hvit.

Relaterte artikler

Rehabilitering av bolig FØR byggmester har begynt

Rehabilitering som alternativ til ny bolig

Er du glad i beliggenheten, huset og tomta – og har tenkt å bli boende der lenge – da kan rehabilitering av en eldre bolig være et godt alternativ til å bygge nytt. Det sier daglig leder Hans Magne N. Stokka hos Blink Hus Steinsbø AS på Bømlo.

Produktvalg

Når du skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner du kan stole på. Vi har valgt de beste leverandører.

Slik skaper du harmoniske rom

Hva er viktig å tenke på når du skal planlegge materialer og farger på tak, vegg, gulv og dører i hjemmet ditt? Her får du noen gode tips fra interiørarkitekt og møbeldesigner Adele Kløve.