Hopp til hovedinnhold
Blink Hus Bulls

Rehabilitering av brannskadd bolig

Blink Hus Bulls besitter omfattende erfaring innen gjenoppretting av boligskader, og det er mange fordeler knyttet til å velge en lokal byggmester.

Blink Hus Bulls har lang erfaring med gjenoppretting etter boligskader. I starten av 2022 gikk vi i gang med totalrehabilitering av en brannskadet tomannsbolig i Hell utenfor Trondheim. Knut Petter Bull og Håvard Aassenhus forteller her om prosessen, og hvorfor god dialog med kunde, kombinert med en solid mengde erfaring, er nøkkelen.

Vi bygger kompetanse

«Vår oppgave er å ta vare på kunden ved å være imøtekommende, finne gode løsninger og levere en solid utførelse, slik at du kan flytte inn i et hjem som føles godt og trygt.»

-Knut Petter Bull, prosjektleder og tømrer, Blink Hus Bulls

Vår kompetanse med rehabilitering av bolig strekker seg helt tilbake til 1992. På prosjektet i Øyvegen har vi hatt med oss både ansatte med over 30 års erfaring, og nesten helt ferske tømrere. Det har faktisk blitt avholdt hele tre fagprøver i tomannsboligen. Andreas hos oss startet som utplasseringselev i 2016, begynte senere som lærling og tok sin fagprøve i 2019. Både han og de andre lærlingene har fått god erfaring med utvendig og innvendig kledning og listing.

Vi har alltid satset knallhardt på kunnskap og faglig dyktighet, i tillegg til å beholde røttene i generasjonsbedriften Bulls. Prinsippene er fortsatt det samme 30 år etter vi begynte med rehabilitering av boliger. Vi ser også en styrke i at eldre og yngre ansatte lærer teknikker av hverandre gjennom samarbeidet. Det er viktig for oss å dele kunnskap og erfaring med hverandre, slik at vi kan være din lokale byggmester i 90 nye år.

«Vi er som poteten – våre ferdigheter gjør at vi kan brukes til det meste!»

-Knut Petter Bull, prosjektleder og tømrer, Blink Hus Bulls

Pre-cut-løsning

– Vi har fått med oss mye god erfaring og lærdom. Ikke minst har vi fått tatt i bruk nye produkter og løsninger som vi kan ta med oss videre til nye prosjekter. På dette prosjektet valgte vi å gå for en løsning som heter pre-cut. Da leverer vi tegninger til en fabrikk som forhåndskapper materialet. Alt kommer ferdig som en pakke og man kan effektivt sette det opp uten å kappe til selv, forklarer Knut-Petter.

Fordelene med en lokal byggmester ved din side

Vår lange erfaring gjør at vi vet hva som skal til på ulike prosjekter – enten du skal bygge en helt ny bolig, sette opp et tilbygg, eller restaurere boligen etter skade. Skadeomfanget og boligens beliggenhet både i dette tilfellet og i andre tilfeller, gjør at det er mange retningslinjer man skal ha kontroll på.

Trygg og nøyaktig byggeprosess

Prosessen blir dokumentert både med bilder og tekst i tett samarbeid med produsent av materialet, forsikringsselskap, og Sintef. Derfor kan du være sikker på at alt er gjort etter kravene. Som din lokale byggmester skal vi være nøyaktig og pliktoppfyllende. Har du noen spørsmål underveis i prosessen er vi å finne rett rundt hjørnet.

«Vår bakgrunn gir kunden en trygghet; vi har sett og opplevd ulike løsninger gjennom flere tiår, og vet hva man skal ta hensyn til»

-Knut Petter Bull, Prosjektleder/ tømrer, Blink Hus Bulls

– Vi har en tett dialog med kunden gjennom alle våre prosjekter. Dette er viktig for at kundens ønsker og behov skal bli ivaretatt, og at du i etterkant kan føle deg trygg på valgene som er tatt. I dette prosjektet har vi gjort noen tilpasninger etter samtale med kunde – blant annet ved platevalg på vegg og endring på fasade utvendig, forteller Knut Petter.

Ferdigstilt innen ett år fra byggestart

Vår tverrfaglige kompetanse og det gode samarbeidet vi har med lokale underleverandører, gjorde at tomannsboligen på 330 kvadrat ble ferdigstilt i underkant av ett år fra byggestart. Vi vet hvilken kvalitet vi og våre samarbeidspartnere leverer, og derfor kan du som kunde være trygg på at prosessen sys sammen på en solid måte fra A til Å.

Brannskadd hus har blitt rehabilitert av Blink Hus Bulls

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

Vi har hjulpet mange kunder med forsikringsskader: vannskade, brannskade og tilfeller med skadedyr. Vi ønsker å hjelpe akkurat deg med vår unike breddekompetanse – enten du som privatkunde eller bedriftskunde ønsker å gjennomføre rehabilitering, ombygging, tilbygg eller bygge nytt.

Ta kontakt med oss!

Relaterte artikler

Hytte ved sjøen

Hytte ved sjøen

Å bygge hytte ved sjøen er noe mange drømmer om. Det er noe helt eget med å kjøre fra kaoset i byen og komme til bølgeskvulp på svabergene og den friske lukten av sjø.

Herskapelig hus

Herskapelig hus

Å investere i et hjem handler ikke bare om å kjøpe et sted å bo, men om å skape en livsstil som reflekterer din unike personlighet! Verdsetter du det ekstraordinære? Utforsk våre herskapelige hus – nøye designet for deg som setter pris på luksus og tidløs eleganse. Bli bedre kjent med våre hus i herskapelig stil:

Blink Hus Ekeberg er et hus på ett plan

Alpeutsikt à la funkis

På idylliske Valle i Ålesund kommune, har Christine og Tor Egil Skarbø, sammen med deres to sønner, realisert boligdrømmen med husmodellen Ekeberg – et moderne funkishus på ett plan fra Blink Hus.