Hopp til hovedinnhold
Bamble - BoSmart hus fra Blink Hus

BoSmart hus - Moderne, kostnadseffektive, kompakte boliger

Hva er BoSmart Hus?

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet et konsept som vi har kalt BoSmart Hus - perfekt egnet for unge mennesker i etableringsfasen, eller andre på jakt etter kostnadseffektive boliger.

Serien består av åtte husmodeller som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig. Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Kort oppsummert om husene:

  • Nøkkelferdige
  • Kostnadseffektive
  • Kompakte boliger
  • Fleksibel byggeprosess

Alle skal ha mulighet til å bygge og eie sin egen bolig

Det er ingen selvfølge å ha råd til egen bolig, særlig for unge mennesker i etableringsfasen, eller for de som kun har én inntekt. Å komme seg inn på boligmarkedet i dag kan være litt av en utfordring. Tomteprisene er mange steder i landet skrudd opp, og de siste årene har boligpolitikken gjort det vanskelig å få lån uten en god egenkapital. Mange som skal etablere seg for første gang velger å kjøpe leilighet fordi prisene for denne boformen er lavere enn for eneboliger. I tillegg blir mange tvunget ut på leiemarkedet.

BoSmart bygger på prinsippet om at alle skal ha mulighet til å bygge og eie sin egen bolig. Det er med dette i bakhodet at arkitektene i Blink Hus har utviklet modeller som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Fleksibel byggeprosess

Flere av våre BoSmart-modeller åpner for bygging i etapper. Det betyr at huset i første omgang settes opp med en fullstendig funksjonell etasje, og at for eksempel annen etasje eller kjeller ferdigstilles senere.

Nøkkelferdige hus og standard interiørpakker

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Da kan du selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

Vil du vite mer om våre BoSmart Hus?

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?