Hopp til hovedinnhold
Funkishus - husmodell

Funkishus

Bygg nytt funkishus med Blink Hus

Drømmer du om et hjem med store vinduer, naturlig lys og åpen planløsning?
Da bør du bli kjent med våre funkisboliger, som alle speiler moderne arkitektur og praktisk design.

Ønsker du et pristilbud på din drømmebolig? Kontakt din nærmeste forhandler for nøyaktig prisestimat

Vårt utvalg av ferdighus i funkisstil

Blink Hus tilbyr moderne funkishus designet for både skrå og flate tomter, med alternativer for tre eller fire soverom. Dersom du ønsker du å gjøre tilpasninger på planløsningen for å få inn et ekstra soverom, eller et romsligere kjøkken, hjelper vi deg gjerne! Alle våre ferdighus kan tilpasses akkurat dine behov.

Finn din favoritt i huskatalogen, eller kontakt nærmeste forhandler for et større utvalg i deres boligarkiv.

Moderne funkishus for moderne behov

Våre tilpasningsdyktige design gir deg friheten til å skape ditt ideelle hjem. Enten du foretrekker et lite funkishus for enkelhetens skyld, eller et stort funkishus for hele familien.

Et lekkert funkishus med skråtak, rette linjer og stor balkong

Dette huset ble vår mest solgte bolig i 2023! Fredrikstad-modellen er et lekkert funkishus med skråtak, rette linjer, stor balkong og integrert garasje. Er dette ditt nye hus?

Last ned gratis huskatalog

Ofte stilte spørsmål om funkisboliger

Ser du etter et funkishus med garasje, eller drømmer du om et funkishus med takterrasse hvor morgenkaffen kan nytes med utsikt? Kanskje vurderer du et funkishus med utleiedel for ekstra inntekt? Vi håper du kommer et steg nærmere boligdrømmen når vi gir deg svarene på ofte stilte spørsmål om funkisboliger:

1. Hva koster et funkishus?

Prisen på et funkishus kan variere like mye som designene selv, avhengig av størrelse, materialvalg og personlige tilpasninger. For en indikasjon på funkishus-pris, kan du enkelt registrere deg på vår nettside og få tilgang til standardpriser.

Pris for arkitekttegnet funkishus

Ser du for deg et helt unikt arkitekttegnet hus? Våre erfarne arkitekter tegner din drømmebolig, enten du vil gjøre det fra bunnen av, eller ved å tilpasse arkitekttegnede hus i vår huskatalog.

Kontakt nærmeste forhandler for et skreddersydd pristilbud.

Oversiktsbilde av arkitekttegnet funkishus

Svein og Birgit tegnet egne skisser for sitt arkitekttegnede funkishus på Børøya i Vesterålen. Deretter utarbeidet arkitekten hos Blink Hus Nordteam en forhåndsskisse basert på deres design. Les mer om prosjektet her!

2. Hva er fordelene med et funkishus på ett plan?

Et funkishus på ett plan tilbyr bedre tilgjengelighet og forenklet vedlikehold, noe som fører til en bekymringsfri hverdag. Designet legger til rette for et sosialt bomiljø med åpne arealer som naturlig integreres med uterommet – ideelt for dem som verdsetter samvær og direkte tilgang til hage eller terrasse.

Ferdighus på ett plan med store vinduer

Lekker utgave av vårt ferdighus på ett plan: Ekeberg. Bygget av dyktige Blink Hus Stavseng.

Vi har oppsummert flere fordeler om hus på ett plan her!

3. Kan jeg bygge et funkishus på en skrå tomt?

Selv om våre kataloghus i utgangspunktet er tilpasset flat tomt, kan alle våre hus tilpasses skrå tomt. Vår nyeste funkismodell, Etne, er spesielt designet for skrå tomter, og gir en enestående harmoni mellom etasjene.

Ola og Anita kombinerte det beste fra to av våre husmodeller til deres skrå tomt i Sandnes. Bli med inn i hjemmet deres her!

Fin sommerkveld på takterrassen

Et funkishus med takterrasse gir en fin forlengelse av oppholdsrommet innendørs. Sjekk ut vårt nyeste funkisdesign i husmodellen Etne!

Se alle våre funkisboliger

4. Har Blink Hus funkishus med utleie?

Våre forhandlere elsker utfordringer! Selv om vi ikke har funkishus med utleiedel i huskatalogen, kan vi allikevel tilpasse ønsket ferdighus etter dine behov.

Å designe et nytt hus med en utleiedel kan by på mange fordeler. For det første kan det gi deg en betydelig ekstrainntekt som kan bidra til å dekke boliglånet eller andre utgifter. I tillegg kan en utleiedel øke boligens verdi og gjøre den mer attraktiv i boligmarkedet.

Et hus med integrert leilighet tilbyr også fleksibiliteten til en generasjonsbolig – en praktisk løsning for å ha familie i nærheten, eller som et ekstra rom når den ikke er utleid.

Les også: Slik planlegger du hus med utleiedel

5. Hvilken farge til funkishus?

I vår artikkel om fargevalg får du tips fra en fargeekspert som kan hjelpe deg å velge riktige nyanser på ditt nye hus – enten du foretrekker den minimalistiske elegansen av nøytrale farger, eller ønsker å sette et personlig preg med dristige og levende fargevalg.

Lekker mintgrønt funkishus i snølandskap

Lekker kombinasjon av maling og beis på funkishuset

Ta kontakt for å høre mer om mulighetene

Utforsk våre husmodeller i dag og ta det første skrittet mot din drømmebolig med Blink Hus. Finn nærmeste Blink Hus-forhandler!

Hvorfor bygge ny bolig? Les fordelene her!

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?