Hopp til hovedinnhold

Blink Hus Telemarkhus AS

Versjon av kataloghuset Skien av Blink Hus Telemarkhus
Blink Hus Telemarkhus AS er en ledende aktør innen planlegging, design og bygging av boliger, hytter, leiligheter, barnehager, og kontorbygg over hele Telemark.

Bolig

Kataloghuset Jarlsberg
Vi tilbyr et bredt utvalg av boliger i ulike prisklasser og størrelser for å hjelpe deg med å finne den perfekte boligen for deg og din familie. Vi kjenner markedet godt og har god forståelse for området der du ønsker å bo. Vårt mål er å skape et hjem som er skreddersydd til dine behov og ønsker. Vi tar hensyn til din personlighet og livsstil for å tilpasse boligen på best mulig måte. Enten du velger et kataloghus, et skreddersydd kataloghus, eller vil bygge noe helt unikt, kan vi hjelpe deg med å realisere drømmen om ditt perfekte hjem.

Rehabilitering

Rehabilitering av 100 år gammel bolig
Planlegger du å pusse opp, bygge om eller bygge på? Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer ethvert byggeprosjekt. Uansett om du bare trenger å bytte vinduer eller er klar for en totalrehabilitering, er vi her for å hjelpe deg med små og store prosjekter. Vi har erfaring med et bredt spekter av byggeprosjekter.

Næringsbygg

Vi tilbyr tjenester for offentlige prosjekter og næringsbygg, og sørger for å oppfylle alle forskrifter og standarder. Vårt team av kvalifiserte fagfolk håndterer alt fra planlegging til ferdigstilling. Vi er stolte av vår lokale tilstedeværelse og engasjement i samfunnet. Samarbeid med oss for pålitelig og kvalitetsbevisst byggetjeneste. Kontakt oss for å diskutere ditt neste prosjekt.

Fritidsbolig

Moderne hytte Vaag
Våre hyttemodeller er laget med fleksibilitet i tankene, slik at de kan tilpasses dine behov og ønsker. Velg mellom våre ferdighytter, som kan justeres etter din smak, eller gå for en arkitekttegnet hytte for en unik, skreddersydd løsning. Vi følger deg gjennom hele prosessen, fra første søknad til ferdigstillelse, inkludert den siste detaljen på skiboden. Med vår lange erfaring og ekspertise kan vi hjelpe deg med å realisere din hyttedrøm, steg for steg.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?