Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Brekke
BoSmart hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

85,3 m²

Bruksareal (BRA)

126,6 m²

Primærrom (P-rom)

115,7 m²

Største lengde

10,9 m

Største bredde

9,6 m

Funksjonelt og klassisk hus med to etasjer.

Brekke er en funksjonell og praktisk bolig med to hele etasjer i full takhøyde.

I husets første etasje er det en stor og romslig entré, bod, bad og vaskerom samt stue og kjøkken med åpen løsning. Fra stue/kjøkken er det adkomst til husets terrasse som ligger på huset hageside.

I andre etasje er det tre soverom, bad, bod og en god loftstue med adkomst til balkong. I eneboligen Brekke er det rom for å hygge seg sammen, eller finne seg en fin plass for seg selv.

Velkommen til Brekke.

Fleksibel byggeprosess

Hvis det av økonomiske eller andre årsaker ikke er mulig å ferdiggjøre hele prosjektet på en gang, kan man velge å utsette innredningen av andre etasje til et senere tidspunkt.

Dette kan f.eks være en ideell løsning for yngre par med mindre egenkapital som ønsker å få barn noen år frem i tid. Slik blir drømmehuset tilgjengelig med dagens økonomiske situasjon, der 2. etasje ferdigstilles når det etterhvert blir tid for barn.

Vi sørger selvfølgelig for å avsette disponibel plass til fremtidig trapp!

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av flere husmodeller - deriblant Brekke - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig. Husene har ikke noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?