Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Gimse
BoSmart hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

111,5 m²

Bruksareal (BRA)

138,6 m²

Primærrom (P-rom)

137,7 m²

Største lengde

13,4 m

Største bredde

8,4 m

Kompakt og arealeffektivt BoSmart-hus med carport.

Gimse er en svært innbydende enebolig i et tradisjonelt uttrykk med en arealeffektiv planløsning. Fra overbygd inngangsparti kommer du inn i husets første etasje med en åpen kjøkken- og stueløsning - som husets naturlige samlingspunkt. I tillegg er det et stort soverom, bad/vaskerom og bod i første etasje.

I husets andre etasje er det 3 soverom, bad, bod og en praktisk loftstue. Gimse har også en carport som ligger inntil huset, med en romslig sportsbod. Et praktisk rom for både bildekk og hageredskaper.

Velkommen til Gimse.

Fleksibel byggeprosess

Hvis det av økonomiske eller andre årsaker ikke er mulig å ferdiggjøre hele prosjektet på en gang, kan man velge å utsette innredningen av andre etasje til et senere tidspunkt. Dette kan f.eks være en ideell løsning for yngre par med mindre egenkapital som først vil ha barn noen år frem i tid. Slik blir drømmehuset tilgjengelig med dagens økonomiske situasjon, der 2. etasje ferdigstilles når det etterhvert blir tid for barn. Vi sørger selvfølgelig for å avsette disponibel plass til fremtidig trapp!

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av flere husmodeller - deriblant Gimse - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig. Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsningene har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?