Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Haugesund
Moderne hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

211 m²

Bruksareal (BRA)

264,9 m²

Primærrom (P-rom)

255,2 m²

Største lengde

17 m

Største bredde

14,6 m

Moderne hus med stor terrasse, vinterhage og garasje.

Haugesund er et stort og moderne hus med spennende og funksjonelle løsninger. Delen av huset med integrert garasje kles gjerne med alternativ kledning, for å understreke husets to bygningskomponenter.

Romslig og funksjonell planløsning for den store familien

Husets førsteetasje har flere praktiske innredningsmuligheter. Her er det mulighet til å skille av en egen avdeling, eksempelvis som gjesterom/kontor med stue eller som to barnerom med lekerom/TV stue. I første etasje finnes det i tillegg bad, vaskerom og boder, og adkomst til overbygd terrasse som gir deg mulighet for utendørsaktiviteter i all slags vær.

I andre etasje er det en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduspartier som fyller rommet med naturlig lys. Det er god skapplass på kjøkkenet i tillegg til en kjøkkenøy og plass til spisebord. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til den vakre vinterhagen hvor man kan være tett på natur og utsikt hele året gjennom. I forlengelse av vinterhagen er det en god og romslig terrasse. Andre etasjen byr i tillegg på en egen soveromsavdeling med stort walk in-closet og eget bad med plass til badekar.

Haugesund er et flott moderne hus man kan tilpasse slik at det passer forskjellige familiebehov og ønsker. Med funksjonelle rom i begge etasjer, en romslig soveromsavdeling og en vakker vinterhage og terrasse, gir huset gode muligheter for både fellesaktiviteter og privatliv. I tillegg gir de moderne og spennende løsningene en følelse av luksus og komfort som gjør dette til et flott hjem å bo i.

Haugesund - Funkishus

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?