Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moss
Moderne funkishus

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

126 m²

Bruksareal (BRA)

140,7 m²

Primærrom (P-rom)

132,2 m²

Største lengde

12,8 m

Største bredde

11,8 m

Dette funkishuset med sin kubistiske form, romslige terrasse og praktiske carport er et godt eksempel på moderne design som kombinerer estetikk og funksjonalitet.

Stramme linjer, åpne løsninger og praktisk utforming

Moss har carport og sportsbod tilgjengelig for oppbevaring av både bil og utstyr. Den praktiske carporten beskytter bilen mot vær og vind, samtidig som den er en del av funkishusets designestetikk. Den gir praktisk parkering og tilfører også et visuelt element av stil og funksjonalitet.

Med store vinduer og utgang til en overbygd uteplass i første etasje, kan du nyte utendørslivet på en praktisk og komfortabel måte. Kjøkkenet har en tilstøtende bod som gir mulighet for oppbevaring av matvarer og annet utstyr. I hovedetasjen finner du også et soverom/kontor som gir mulighet for arbeid eller avslapning på en praktisk og tilgjengelig måte. Øverst i skjemaet

Luftig og moderne atmosfære

Fra trappen opp til andreetasje kommer du inn i en fin og romslig loftstue. Store vinduer og en dobbel balkongdør i glass tilfører mengder av naturlig lys og luft til rommet. Den store terrassen fungerer som en forlengelse av loftstuen, og inviterer deg til å nyte omgivelsene. Med rikelig med plass til utemøbler og mulighet til å skape et utendørs oppholdsområde, kan du slappe av, underhold gjester og nyte solfylte dager og milde kvelder.

Luftig og fin loftstue i Moss huset fra Blink Hus

Andreetasjen har tre soverom som gir deg muligheten til å innkvartere gjester, familie og venner. Soverommene er romslige og komfortable, og gir deg god plass til slappe av.

Moss er et moderne funkishus med stramme linjer og åpne løsninger. Boligen tilbyr en god kombinasjon av praktisk funksjonalitet og luftig atmosfære. Du kan velge å bygge Moss akkurat slik den er, eller du kan tilpasse boligen til dine behov og ønsker.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?