Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hurdal
BoSmart hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

140,1 m²

Bruksareal (BRA)

110,2 m²

Primærrom (P-rom)

106,9 m²

Største lengde

13,2 m

Største bredde

11,5 m

Enebolig på ett plan med spennende planløsning.

Hurdal er et moderne og populært hus med ekstra takhøyde.

Husets naturlige samlingspunkt er en åpen stue/kjøkkenløsning med plass til både sofakrok og spisestue. Ved det luftige og åpne kjøkkenet har du tilgang til en bod/spiskammers. Kjøkkenet er i tillegg tegnet med en praktisk benk mot spisestuen. Fra stue/ kjøkken kan du gå rett ut på en stor terrasse som er delvis overbygd.

I tillegg til romslig stue/kjøkken har Hurdal tre soverom, der det ene har egen walk-in garderobe og eget baderom. Hurdal har store vinduer er som gir masse lys og godt utsyn. Her får du et stilfullt og romslig hus med alle rom på ett plan, med mye lys og luft under taket.

Velkommen til Hurdal.

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av flere husmodeller - deriblant Hurdal - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke har noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?