Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Kongsvik

Nøkkelinformasjon

Soverom

4

Grunnflate (BYA)

81 m²

Bruksareal (BRA)

126,9 m²

Primærrom (P-rom)

117,7 m²

Største lengde

10,9 m

Største bredde

7,1 m

Kongsvik er en arealeffektiv bolig som følger Husbankens livsløpsstandard. Den har en underetasje i terreng og mulighet for utleie.

Fokus på lys og plass

Livet er i konstant forandring, noe som fører til at ulike behov oppstår og nye behov må dekkes gjennom ulike livsfaser. Boligen er brukervennlig, arealeffektiv, og legger vekt på gode gangsoner, romfølelse, lys og utsikt.

Et vindu over trappen sørger for naturlig lys til underetasjen, mens glassfelt og store vinduer gir både utsikt og romfølelse. Det er avsatt gode oppbevaringsmuligheter i entreen, på soverom, og ekstra bodareal.

En stue med sofa og spisebord med to vinduer med utsikt

Mulighet for utleie

Underetasjen har en fleksibel del som kan brukes som en del av boligen eller leies ut. Denne delen har eget soverom, bad og utgangsdør. Dette gir muligheter for ulike livsfaser, som hovedsoverom når barna er små, utleiedel for økt inntjening, ungdommer som trenger mer selvstendighet, kjellerstue med ekstra oppbevaring, eller hjemmekontor. Her finnes det mange løsninger og fleksibilitet over tid.

Tre ulike takformer

Huset kan plasseres i ulike nabolag og tilpasses med den mest hensiktsmessige takformen. De tre takformene kan velges fritt, og har samme utforming, planløsning og fasade. Takløsningene er designet for å optimalisere romfølelsen, med størst takhøyde i stuedelen.

Tre fargekonsepter

Det er viktig å tenke på farger når man utvikler en bolig, og hvordan de harmonerer med nabolag og landskap. Farger skaper trivsel, og derfor foreslås tre fargekonsepter inspirert av naturen. Den rødbrune fargen er inspirert av terrakotta og leire, den grønne av bladverk, og den naturlige beisen av trevirke, med karmfarge som gjenspeiler stein og fjell.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?