Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Leknes
Funkisbolig

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

168 m²

Bruksareal (BRA)

175,3 m²

Primærrom (P-rom)

154,7 m²

Største lengde

14,7 m

Største bredde

12,6 m

La deg inspirere av denne moderne funkisboligen, som skiller seg ut med sitt elegante glassrekkverk til terrassen og de innvendige vinduene som forbinder gangen med kjøkken/allrom.

Funkisbolig med lekne kontraster

Leknes er et spennende funkishus med stramme, rene linjer og god planløsning. Underetasjen og hovedetasjen kles gjerne med ulik kledning eller ulike farger, slik at huset skiller seg ut fra andre boliger med lekne kontraster i fasadeuttrykket.

I hovedetasjen har Leknes en stor terrasse med glassrekkverk som strekker seg langs hele fronten. Glassrekkverket til terrassen er et fantastisk element som gir en moderne og luftig atmosfære. Det gir deg muligheten til å nyte den flotte utsikten og naturen rundt uten noen visuelle hindringer. Dette åpner opp for en sømløs overgang mellom innendørs og utendørs, og gir deg et ideelt sted å slappe av og underholde.

Leknes - Funkishus fra Blink Hus

Overbygd inngangsparti, carport og masse naturlig lys

Det overbygde inngangspartiet til funkisboligen gir en varm velkomst. Det beskyttende inngangspartiet gir en praktisk løsning som skjermer deg mot vær og vind når du kommer og går. Carporten gir deg et sted å parkere bilen trygt og komfortabelt, der du ikke trenger å bekymre deg for værskiftninger eller snømåking.

Kjøkkenet/allrommet har store vinduer fra gulv til tak, som slipper inn mye naturlig lys og godt med utsyn. De innvendige vinduene som kobler gangen med kjøkken og allrommet, er et arkitektonisk grep som gir en følelse av romslighet og samhørighet i hjemmet. Vinduene tillater naturlig lys å strømme fritt og skaper en visuell forbindelse mellom rommene.

I hovedetasjen finner du en romslig entre med god plass til oppbevaring. Vaskerommet har en direkte inngang fra carporten som kan være veldig praktisk med små barn eller hund. I underetasjen har du en ekstra kjellerstue med utgang til en overbygd uteplass.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?