Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Svolvær – Organisk funkishus

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

177 m²

Bruksareal (BRA)

179,2 m²

Primærrom (P-rom)

161,7 m²

Største lengde

15,5 m

Største bredde

12,9 m

Unikt funkishus med organiske former tilpasset skrå tomt. Svolvær har en visjonær tilnærming til boligarkitektur som passer for de som ønsker å bo i et unikt og inspirerende hjem.

Fasaden tar inspirasjon fra naturens organiske former, og skaper en vakker ramme rundt panoramautsikten og koselige uteplasser. Opplev en enestående andre etasje med innvendige vinduer som gir gjennomgående utsikt og rikelig med naturlig lys.

Visjonær boligarkitektur med myke kurver

Den arkitektoniske stilen til Svolvær bryter med de vanlige rette og vinklede fasadene og gir et mer organisk og dynamisk uttrykk. Resultatet er en moderne, men likevel varm og inviterende arkitektur som hyller naturens skjønnhet og skaper en forbindelse mellom innendørs- og utendørsområder.

Formen tar naturen som inspirasjon, og rammer inn utsikt og lune sitteplasser. Det organiske designet bidrar til å smelte bygningen sammen med det naturlige landskapet og skaper en harmonisk helhet.

Naturlig lys og flytende rom

Innvendig er Svolvær preget av åpenhet og naturlig lys. Rommene er harmonisk koblet sammen, der det skapes en sømløs overgang mellom inne og ute. Store vindusflater og skyvedører maksimerer tilgangen til naturlig lys og kobler uterommene med de indre rommene.

Lekkert interiør i Svolvær huset fra Blink Hus

Utformingsteknikken med innvendige vinduer mellom gang og stue/kjøkken tillater at lyset trenger gjennom flere rom, og gir en følelse av åpenhet og romslighet. Ved å ha gjennomgående utsyn kan man nyte den spektakulære utsikten fra ulike vinkler og rom i andre etasje. Dette skaper en åpen og tilkoblet følelse mellom innendørs- og utendørsområder.

God kontakt mellom innendørs og utendørs

Svolvær er spesielt tilpasset naturlige omgivelser som skog og fjellområder. Det er lett å bevege seg inn og ut i både første og andre etasje, noe som gir beboerne muligheten til å enkelt nyte både innendørs- og utendørsområdene.

Svolvær er spesielt egnet for skrånende tomter, da det gir mulighet for god flyt mellom begge nivåer og enkel tilgang til omgivelsene. Dette utnytter terrengets særegenheter og gir en integrert opplevelse av naturen rundt.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?