Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Hytte Istjern 100 Moderne Høy fra Blink Hytta Sigdal

Nøkkelinformasjon

Soverom

2

Bad

3

Etasjer

Hems 40 m²

Grunnflate (BYA)

123 m²

Bruksareal (BRA)

100 m²

Største lengde

14,35 m

Største bredde

10,2 m

Istjern Moderne Høy er Blink Hytta Sigdals mest populære serie av hytter. Hytta er moderne og stilrene med bruksareal på 100 m².

Moderne hytte med flott vindusfasade

Istjern 100 Moderne Høy fra Blink Hytta Sigdal har en stor og flott vindusfasade som slipper inn mye lys og gir en rikelig mullighet for å nyte utsikten. Gode og gjennomarbeidede planløsninger, slik at du får en komfort som gjør hyttelivet behagelig. Legg merke til at det fra hemsen, som er i hele hytta sin lengde, er åpent ned til stua. Det er ståhøyde på hemsen, slik at dette arealet kommer i tillegg til soverommene.

Istjern 100 MH er ei stor hytte. I stue og kjøkken er det en åpen planløsning på 41,9 m². Her er en rommelig entré, to kombinerte bad/WC, badstue, separat vaskerom og to soverom i tillegg til hemsen. Den kjennetegnes med en svært stor hems med ståhøyde, samtidig som det er høyt under taket i stue og utsyn fra hems ned i stue, enten med rekkverk eller vinduer. Istjern 100 MH har inngang på fremsiden. Fåes også med inngang på baksiden (Istjern 102 MH).

Moderne hems i Istjern 100 MHBad i Istjern Moderne Høy fra Blink Hytta SigdalUtsikt i Istjern Moderne Høy fra Blink Hytta Sigdal

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?