Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Istjern 97 Tradisjon fra Blink Hytta Sigdal

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Bad

2

Etasjer

Hems 33 m²

Grunnflate (BYA)

116 m²

Bruksareal (BRA)

97 m²

Største lengde

12,74 m

Største bredde

10,2 m

Hytteserien Istjern Tradisjon fra Blink Hytta Sigdal er en populær hytteserie. Hytta er tradisjonell med bruksareal på 97 m².

Tradisjonell hytte med flott vindusfasade

Drømmer du om å tilbringe lange vinterkvelder i en koselig hytte omgitt av snødekte fjell og skoger? Da bør du sjekke ut hyttemodellen Istjern Tradisjon fra Blink Hytta Sigdal!

Denne flotte hyttemodellen er bygget med tanke på å gi deg den ultimate hytteopplevelsen, og er inspirert av tradisjonell norsk hyttearkitektur. Istjern 87 Tradisjon er en romslig og funksjonell hytte på hele 97m², med god plass til familie og venner.

Hyttas hjerte er den åpne stue-/kjøkkenløsningen, som gir en lys og luftig følelse. Store vindusflater slipper inn naturlig lys og gir deg en fantastisk utsikt over omgivelsene.

Istjern 97 Tradisjon har også tre soverom, to bad og en stor hems på 33 m². Her kan hele familien ha sin egen plass. Hytta har også en praktisk bod for oppbevaring av utstyr og verktøy.

Hyttemodellen Istjern 97 Tradisjon fra Blink Hytta Sigdal gir deg alt du trenger for å få en fantastisk hytteopplevelse i vakre omgivelser. Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon om denne flotte hytta!

Stue i Istjern Tradisjon fra Blink Hytta Sigdal

Ønsker du en annen plantegning?

Alle våre modeller kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?