1 / 12

Soldalen - Lekre eneboliger

Soldalen / Vormedal - Lekre eneboliger med garasje, store panoramavinduer og fantastisk plassering nær Karmsundet!

Ventetiden er over! I Soldalen på Vormedal legger vi nå de siste store, frittliggende eneboligene som alle har dobbel garasje, 5 soverom og 2 stuer! Fra toppetasjen vil alle få en flott utsikt! Ta kontakt for møte. Vi har opplevd særlig høy etterspørsel på dette prosjektet!

Beskrivelse

Boligene er myntet på familier med høye krav til, funksjonalitet og utforming. Her blir det høyt under taket i toppetasjen, og ekstra store vindusflater, som gjør at utsikten virkelig kommer til sin rett. Her vil familien bo solrikt og fritt - tett på naturen og med flott utsikt mot Karmsundet. Og med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.

Boligene på BRA 243 kvm og strekker seg over 3 plan. Inneholder to gode bad, to romslige stuer (med opp mot 3,6 meters takhøyde i toppetasjen), åpen kjøkkenløsning, 5 gode soverom, hall med egen garerobeplass, romslig vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod, VW og romslig dobbel garasje integrert i husets kjelleretasje. Utgang til store og solrike terrasser både på hovedplan og i toppetasjen.

Soldalen planløsning

Planløsning 1. etg

Soldalen planløsning

Planløsning 2 etg

Soldalen planløsning

Planløsning 3 etg