Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Moderne enebolig i Vågshagen i Ølensvåg

Snørshaugen, 5582 Ølensvåg
Pris fra
4 610 000 kr

Prisantydning

Fra 4 610 000,-

Primærrom

127 m²

Bruksareal

141 m²

Soverom

4

Antall etasjer

2

Boligtype

Enebolig

Eieform

Eier (Selveier)

Solforhold

Gode solforhold
Nils Terje Solberg
Nils Terje Solberg
Boligselger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Berge Hus

Velkommen til Blink Hus Berge Hus – Haugalandets stolte og ledende boligleverandør med nasjonal anerkjennelse. Med over et århundre med dedikasjon har vi formet kvalitetsboliger som har blitt kjære hjem for generasjoner av nordmenn.

Gå til forhandlersiden

Vågshagen - Et nytt familievennlig nabolag.

Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig bolig, med flotte uteområder, moderne stil og i et nytt boligfelt? Et nytt nabolag begynner å ta form i Vågshagen. Her skal det bygges nye boliger hvor man vil kunne bo tett på naturen og rekreasjonsområder, men likevel sentralt med skole, barnehage, butikk og det meste regionen har å by på. Boligen har et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard.

Boligen vil fungere like godt både for småbarnsfamilier, og for de mer etablerte som gjerne ønsker en god og effektiv familiebolig. Her får man en nøkkelferdig bolig med lite vedlikehold og lettstelt hage. Eneboligen vil ligge fint til med terrasser og hage som gir gode sol og lysforhold.

Eneboligen er på 127 kvm (BRA). Boligene går over to plan og inneholder som følger:


1.etasje inneholder vindfang med tilgang til bod og vaskerom, gangen innenfor binder sammen av 3 romslig soverom og et fint bad. Fra hagen kan du komme til et stort utvendig rom på hele 5,1 kvm.

Planløsning 1. etg


2.etasje
har et stort allrom med kjøkken og stue. Det er også mulighet for et fjerde soverom eller et kontor. I sammenhengen med sov/kontor i denne etasjen er det er bad. Utgang til terrasse fra stuen.

Planløsning 2. etg

Andre prosjekter fra Blink Hus Berge Hus