Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Spannatoppen - 12 Husbankfinansierte familieboliger (4 SOLGT)

Spannatoppen 3-9, 5542 Karmøy, 5542 Karmsund
Pris fra
4 690 000 kr

Prisantydning

Fra 4 690 000,-

Primærrom

133 m²

Bruksareal

140 m²

Soverom

3

Antall etasjer

2

Boligtype

Rekkehus

Eieform

Eier (Selveier)
Stian Tønnesen
Stian Tønnesen
Boligselger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Berge Hus

Velkommen til Blink Hus Berge Hus – Haugalandets stolte og ledende boligleverandør med nasjonal anerkjennelse. Med over et århundre med dedikasjon har vi formet kvalitetsboliger som har blitt kjære hjem for generasjoner av nordmenn.

Gå til forhandlersiden

Med carport og terrasse! - BYGGINGEN ER IGANG!

Alle boligene i dette prosjektet er godkjent for inntil 85% Husbankfinansiering. Dette sikrer våre deg markeds aller beste rentebetingelser! Flytende rente fra kun 2.95%. I tillegg til fantastiske omgivelser, og et trivelig bomiljø får du her en topp moderne bolig!

Her vil man bo både solrikt og fritt - tett på kulturlandskapet. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.

Boligens innhold

Boligene går over to etasjer og byr på følgende:

1.etasje har entre, Vaskerom med smart bi inngang og bod som kan benyttes til både innredning og garderobe Det er dessuten bod under trapp, flott flislagt bad og stue med åpen kjøkkenløsning med utgang til terrasse og hage.

2.etasje består av tv-stue med utgang til takterrasse over carport, stort dobbelt soverom, 2 romslige enkle soverom og rommelig bad m/dusj, vegghengt toalett med mulighet for badekar.

Utvendig er boligen utstyrt med carport, samt utvendig bod. 

Andre prosjekter fra Blink Hus Berge Hus