Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Spannatoppen - 8 Nye leiligheter med carport og heis!

Stemmemyr 11A, 5542 Karmsund
Pris fra
4 700 000 kr

Prisantydning

Fra 4 700 000,-

Primærrom

Fra 108 m²

Bruksareal

Fra 110 m²

Soverom

3

Antall etasjer

1

Boligtype

Leilighet

Eieform

Eier (Selveier)
Stian Tønnesen
Stian Tønnesen
Boligselger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Berge Hus

Velkommen til Blink Hus Berge Hus – Haugalandets stolte og ledende boligleverandør med nasjonal anerkjennelse. Med over et århundre med dedikasjon har vi formet kvalitetsboliger som har blitt kjære hjem for generasjoner av nordmenn.

Gå til forhandlersiden

8 Nye leiligheter (kun 4 ledige) med carport og heis! Husbankfinansiering! BYGGESTART OKTOBER 2023!

Igangsetting er vedtatt! Vi starter opp med trearbeider i oktober. Prosjektet består av 8 store flotte selveier leiligheter. Alle leilighetene er godkjent for 85% husbankfinansiering med markeds aller beste rentebetingelser! 2 leiligheter er solgt, 2 er reservert, 4 er ledige.

Prosjektet består av 8 store flotte selveier leiligheter. Alle leilighetene er godkjent for 85% husbankfinansiering. Garantert lav bokostnader med markeds aller beste rentebetingelser! I tillegg til fantastiske omgivelser, og et trivelig bomiljø får du her en topp moderne bolig!

Store luftige leiligheter hvor alle får enten hage og stor terrasse, eller store altaner med utsikt mot byen.

Leilighetene oppføres med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her blir det luftig, med store vindusflater, og skjermede terrasser som gjør at utsikten virkelig kan nytes når solen går ned i vest. Man vil kunne bo både solrikt og fritt - tett på kulturlandskapet. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.

Leilighetene innholder:

De forskjellige leilighetene, kommer i forskjellige størrelser og med forskjellige løsninger. Leilighetsbygget leveres med løfteplattform / heis for enkel adkomst til leilighetene i 2.etg.

De 4 leilighetene i 1.etasje vil få eksklusiv bruksdel til egen del av hagen samt egen terrasseplatting. Leilighetene i 2 vil få romslige altaner, og de fleste med fantastisk fin utsikt over byen og havet i vest. Leilighetene i 2.etg vil få særlig store vindusflater, og ekstra takhøyde i hele stue/kjøkken på opp mot 4.2 meter. Dette vil gi en en helt unik god romfølelse!

Andre prosjekter fra Blink Hus Berge Hus