Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lekre smarthus sentralt på Tollnes - Lerken

Tollmo 27, 3740 Skien
Pris fra
4 410 000 kr

Omkostninger

6 135 ,-

Primærrom

126 m²

Bruksareal

132 m²

Soverom

3

Antall etasjer

2

Boligtype

Tomannsbolig

Eieform

Andel
Tone Darrud
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Fremtidsrettede boliger, fordelt på to byggetrinn. Byggingen av de 14 boligene i Lerkens første byggetrinn er godt i gang, og de første husene står innflyttingsklare 2. kvartal 2021. Kun 5 boliger igjen! Gå til boligvelgeren eller trykk deg inn på enhetene under for å se hvilke fem boliger som fortsatt er til salgs.

Nabolaget

Lerken finner du på Tollnes, sentralt beliggende med gangavstand til butikker, kollektivtransport og skole. Boligene bygges i et veletablert nabolag i en rolig blindvei. På borettslagets hyggelige fellesområder kan barna leke mens gode naboer treffes til grilling.

Lerken bygges med topp kvalitet i alle ledd

Lerken er bygget for fremtiden. Det betyr at både materialer, overflater og tekniske løsninger er valgt for å vare i mange år. Prosjektet er heleid av Skien Boligbyggelag og bygges av kvalitetsentreprenøren Telemarkhus. Derfor kan du føle deg helt trygg på at ditt nye hjem blir godt å bo i.

Lekker og vedlikeholdsvennlig fasade

Den vakre, værbitte fasaden minner om grånet sibirsk lerk, men er enda bedre egnet for det norske klimaet. Kledningen Nord leveres av Bergene Holm, og er norsk, miljøvennlig og bærekraftig. Den har et moderne og stilrent uttrykk, men det beste er kanskje at den krever minimalt med vedlikehold. Vinduene har lister av antrasitt-farget aluminium, så her trenger du heller ikke å tenke på vedlikeholdet.

Gjennomtenkte materialvalg

I gangen møter føttene dine tidløse, grå fliser i 60×60 cm, lunt oppvarmet av varmekabler. Videre løper hvitpigmentert, enstavs eikeparkett gjennom huset, som hentes igjen i trappens trinn av hvitlasert eik.

De glatte, moderne gipsveggene kan males i dine fargevalg. Listene mot taket får malt det siste strøk på stedet, slik at du slipper å irritere deg over sprekker og spikerhull. Veggene kan også leveres uten lister mot vinduer og tak, hvis du ønsker det.

De hvite innerdørene er av massivt tre med demping, slik at de glir mykt og lydløst igjen. Her er det valgt høy kvalitet gjennom hele huset, noe som gir et flott hus som tåler tidens tann godt.

Kvalitetskjøkken

Kjøkkenet blir levert av den norske kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenmodellen heter Uno, og har mange fargevalg og flater som er enkle å holde rene. Kjøkkenet er planlagt for å være godt å lage mat på, med stekeovn i brysthøyde og både kjøleskap og fryser. Med komfyrvakt og lekkasjestopper er også sikkerheten godt ivaretatt.

Den åpne planløsningen mot stue og spisebord gjør det enkelt å småsnakke med familie og gjester mens du gjør klar maten.

To stilrene bad

Lerken får et bad i hver etasje, der begge blir bygget med samme gode materialvalg. 60×60 fliser på gulv og vegg gir et moderne og eksklusivt preg, samtidig som det er enkelt å holde rent.

Badene har 120 cm servantskap med høyglans skuffefronter levert av Linn Bad. Linn Bad produserer baderomsmøbler i Sogn, og har levert kortreist, norsk kvalitet i over 40 år. Modellen Hilde er stram og moderne, og passer perfekt inn i de stilrene baderommene i Lerken.

Badet i første etasje har kombinert vaskerom og teknisk rom smart plassert bak skyvedører. Da har du enkel tilgang til vaskemaskinen der du trenger den, mens rot skjules bak skyvedørene.

Inspirasjon til fargevalg

Du står fritt til å selv velge farger, fliser og kjøkkenfronter til ditt nye hjem. For å gjøre det enklere for deg å visualisere din nye drømmebolig, har vi utarbeidet tre ulike tilvalgspakker med fargepaletter. Våre fargepaletter har vi kalt Nordiske linjer, Ton i ton og Dempet mystikk. Farger og tilvalg får du mer informasjon om i tilvalgsbrosjyren, som du får etter at du har kjøpt bolig i Lerken.

Rom for kos

Moderne hus er så energieffektive at det knapt trengs oppvarming. Derfor bygges mange nybygg uten peisovn. Men fyr på peisen handler ikke bare om å varme opp huset, det er vel så mye for kosens skyld. Derfor har Lerken peisovnen Sirius 3 i stuen i andre etasje.

Sirius 3 er en innovativ og rentbrennende ovn med stort glass i front og to sideglass, som gir 180 graders innsyn til flammene. Den moderne ovnen er laget spesielt for nye boliger, så både design og funksjon passer godt inn.

De lune, varige materialvalgene gjør det enkelt å føle seg hjemme i Lerken. For man kjenner godt forskjell på kvalitet og enklere løsninger i hverdagen. Her får du et hjem som føles like bra ut den dagen du mottar nøkkelen, som det gjør etter 10 år.

Smarte løsninger

Synes du et smarthus høres komplisert ut? Smarthus kan tvert i mot gjøre livet litt enklere. Kort sagt sørger teknologi for å styre varme og lys, slik at du får en mer behagelig og økonomisk hverdag.

Alt kan enkelt styres manuelt fra et panel i huset. Smarthus-løsningen kan utvides med det du ønsker, som for eksempel alarm, calling-anlegg eller solskjerming. De gode, tekniske løsningene er også brukt utenfor husets fire vegger. Yale Doorman digitale boliglås er kåret til best i test og er godkjent av FG. Dette gir deg en nøkkelfri løsning med topp sikkerhet, som er enkel og trygg å bruke. Parkeringsplassen i carporten er klargjort for elbil-lader.

Interessert?

For mer informasjon se prosjekthjemmesiden www.lerken.no eller finn-annonsen på www.finn.no/lerken.

Ta kontakt med Tone eller Heidi for ytterligere informasjon om prosjektet eller for å melde interesse.