Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Soldalen - Nye eneboliger med gunstig Husbankfinansiering

Snikspynten 39, 5545 Vormedal
Pris fra
4 520 000 kr

Prisantydning

Fra 4 515 000,-

Primærrom

135 m²

Bruksareal

140 m²

Soverom

3

Antall etasjer

2

Boligtype

Enebolig

Eieform

Eier (Selveier)

Solforhold

Gode solforhold
Nils Terje Solberg
Nils Terje Solberg
Boligselger
Prosjektet bygges av

Blink Hus Berge Hus

Velkommen til Blink Hus Berge Hus – Haugalandets stolte og ledende boligleverandør med nasjonal anerkjennelse. Med over et århundre med dedikasjon har vi formet kvalitetsboliger som har blitt kjære hjem for generasjoner av nordmenn.

Gå til forhandlersiden

Renten er kun 3.4%.

Kom å opplev våre nye energi effektive enebolig samt prisgunstige eneboliger som er en vinner sammenlignet med brukt og privatfinansierte boliger. Velkommen til vår visningsbolig i Snikpynten 39 i Soldalen på Vormedal.

Dette feltet består av 12 moderne familieboliger med god standard og gjennomtenkte løsninger. Soldalen er allerede blitt et etablert og populært nabolag for familier. Her er det liv i gatene, et flott naboskap og et godt og trygt oppvekstmiljø for barna.
Uansett hvilken bolig du velger, så vil alle by på kvaliteter som gode solforhold, egen tomt, hage og innkjørsel. De flotte lekeplassene er allerede blitt populære.. Boligene vil få et moderne og stilig utrykk. Boligene kan leveres tilrettelagt og klargjort for fremtidig carport med eller uten takterrasse som tilvalg.
Felles for boligene i dette prosjektet er et spennende og moderne ytre som går over to plan. En ny bolig vil by på energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover.

Andre prosjekter fra Blink Hus Berge Hus