Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Solenga - Neptun: 6 flotte og romslige rekkehus over 2 plan

Nordre Berg vei 67-77, 3089 Holmestrand
Pris fra
4 880 000 kr

Boligtype

Rekkehus

Soverom

4

Primærrom

fra 118 m²

Eieform

Eier (Selveier)
Christian Gjesdal Udgaard
Christian Gjesdal Udgaard
Daglig leder / Eiendomsmegler
Prosjektet bygges av

Blink Hus Bokvalitet Hus & Hytter

Bokvalitet Hus & Hytter er en bolig- og hytteleverandør for områdene rundt Ringerike, Drammen og Follo. Bokvalitet ble etablert i 2010 og har siden den gang samarbeidet med lokale aktører for å kunne levere lokal kompetanse og kvalitet.

Gå til forhandlersiden

Vi fortsetter suksessen med Solenga, og med 45 solgte boliger på feltet lanseres nå et nytt byggetrinn med Neptun-boliger.

Disse husene strekker seg over to plan, med gjennomtenkte løsninger for både store og små.
Hovedetasjen består av åpen stue-/kjøkkenløsning, soverom og wc/vaskerom. Andreetasjen består av 3 soverom, stue og bad.
Huset har fine uteområder, med utgang til hage fra stuen i 1. etg., samt utgang til balkong med videre takterrasse i 2. etg.
Huset har praktisk parkering i carport med direkte adkomst til huset, samt tilgang til utvendig sportsbod.

Solenga - Neptun Planløsning

Solenga - Neptun Planløsning 2. etg

Det er priset en standard leveranse for prosjektet, men du kan også gjøre tilvalg slik at du får tilpasset boligen så den passer perfekt for deg og din familie.

Antatt igangsetting: Q2 2023
Antatt overtakelse: Q2 2024

Disse seks boligene vil være en del av et sameie med totalt 9 enheter, hvor de 3 siste kommer i et senere byggetrinn.
Solenga i sin helhet er under utvikling til å bli et supert nabolag for beboere i alle aldre. Her har man via en velforening muligheten til å etablere de gode naboforholdene og tryggheten mange søker via å kjenne naboene sine. Husenes arkitektur er også meget gjennomtenkt, med fine husutforminger som står i stil med hverandre.

Samlingspunktet for feltet vil være Verdensrommet, en fin grillhytte som passer perfekt for samlinger rundt bålpanne, nabolagsfester eller barnebursdager. Med både åpent og lukket rom, er det flere muligheter. I tillegg er det fine lekemuligheter her, men også lengre ned på feltet - samt et flott grøntområde med sykkelbane.

Andre prosjekter fra Blink Hus Bokvalitet Hus & Hytter