Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Tomannsbolig Selnes B - 3 soverom, Bymarka, Leknes

Bymarka 5A, 8370, Leknes
Pris fra
4 790 000 kr

Boligtype

Leilighet

Soverom

3

Antall etasjer

2

Primærrom

100 m²

Bruksareal

107 m²

Eieform

Eier (Selveier)
Stina Strand, Salgsansvarlig
Stina Strand
Salgsansvarlig
Prosjektet bygges av

Blink Hus TEFT Entreprenør

Lofotens største boligbygger. Med 45 års historie som boligbygger og med cirka 1400 oppførte boenheter, er vi i dag aktør innen alle kategorier boligprosjekter, herunder både nybygg, tilbygg og restaurering.

Gå til forhandlersiden
Mulighet for husbank finansiering - tomannsbolig - nærhet til naturområder

Velkommen til Bymarka! Romslig tomannsbolig over 2 plan med 3 soverom og kjellerstue, 2 bad og åpen stue/kjøkken løsning i bymarkas nye byggefelt, midt i leknes og midt i marka. Her blir det fint å bo!

Moderne og innholdsrik tomannsbolig over 2 plan.

I 1 etg kommer du inn til en flislagt hall med varmekabler i gulv og gips på vegg i fargen sans. 2 romslige soverom med eikeparkett og skyggemalt panel i fargen sand på vegg, kjellerstue med eikeparkett på gulv, varmekabel i gulv og gips på vegg i fargen sans. Flislagt bad med varmekabel i gulv, våtromsplater fra fibo på vegg, baderomsinnredning fra Svedberg signum, vegghengt toalett med skjult sisterner, romslig dusjnisje, opplegg for vask/tørk.

Når du tar trappen opp til 2 etg kommer du til kjøkken og stue med åpen løsning, eikeparkett på gulv og malt gips i fargen sans på vegg, fyringsovn fra Jøtul, direkte utgang til veranda fra stue. Kjøkken fra marbodal med integrerte hvitevarer.
Flislagt bad med varmekabel i gulv, våtromsplater fra fibo på vegg, baderomsinnredning fra Svedberg signum, vegghengt toalett med skjult sisterner. Hoved soverom med eikeparkett på gulv, skyggemalt panel i fargen sand på vegg, eget walkin closet i tilknytning til soverom.

Med forbehold om feil i annonse.

Boligen er utført i hht. TEK 17

Bymarka

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune og Bymarka. Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær, er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser. Du kan gå ut døra og plukke både blåbær og tyttebær, se elg trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet. Du har direkte tilgang til turløypene i Bymarka via boligfeltet.

Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og bare 5 minutter fra Bymarka ligger Lofotsenteret med et bredt utvalg av både store, kjente merkenavn og mindre lokale forhandlere med et unikt vareutvalg. Rundt sentrum ligger flere restauranter og kaféer, kulturhus, kino, frisører og velværesalonger.

Andre prosjekter fra Blink Hus TEFT Entreprenør