Hopp til hovedinnhold

Bygde herskapelig hus med panoramautsikt i Elnesvågen

I et nytt og moderne boligfelt på en høyde i Elnesvågen ruver en lekker variant av husmodellen Minde. Jorunn og Roy-Edvard hadde lenge tenkt på å bygge sitt eget hus, men i mange år ble det bare med tanken. Da en fantastisk tomt i et nytt boligområde i Elnesvågen dukket opp, var de ikke lenger i tvil. Paret slo til og kjøpte tomta – så startet jakten på hvem som skulle bygge huset.

Sjekket ut alle muligheter

Helt fra starten av hadde Jorunn og Roy-Edvard noen tanker om hva de ville ha. De hadde bodd i mange forskjellige hus tidligere, og hadde dermed med seg noen erfaringer i sekken. De ønsket å bo i et herskapelig hus med store vinduer, god takhøyde, en praktisk planløsning og minst mulig «dødplass» i form av lange korridorer og lignende. Paret hadde satt seg et budsjett, og var helt bestemte på at de skulle holde seg innenfor dette.

Du har kanskje gjettet det allerede? Etter å ha sjekket ut mange ulike hustyper og fått tilbud fra flere ulike leverandører, bestemte paret seg for at Blink Hus Dale Malo skulle få det ærefulle oppdraget med å bygge deres nye hjem. Det er vi veldig stolte av!

«Det var nok tilliten vi fikk til Kjell Inge i Blink Hus Dale Malo som avgjorde det. Det virket veldig trygt å bygge med dem, kontra en utbygger som er relativt ferskt. Vi så det også som en stor fordel at de er lokale. Kjører vi fem minutter hjemmefra, så er vi på Blink Hus Dale Malo. En ting er pris, men det skal jo også være trygt å bygge. Tilliten til de som bygger huset ditt er viktig.»

- Roy-Edvard Hoås Rødal, kunde av Blink Hus Dale Malo

Fikk maksimalt med Minde

Sammen har paret barna Severin (7) og Ellinor (5). Dette satte noen føringer for hvor mange soverom og hvor mye oppbevaringsplass de trengte. Alle småbarnsforeldre vet at er det noe man aldri får nok av, så er det boder.

Det stod opprinnelig mellom et herskapelig hus og et funkishus. Forkjærligheten for den praktfulle stilen med buede vinduer og god takhøyde gjorde at valget landet på en mindre utgave av eneboligen Minde. Ved hjelp av arkitekt fikk de modifisert romløsningen litt og tilpasset huset slik de ville ha det.

«Vi hadde tegningene av Minde, men ønsket å gjøre noen tilpasninger. Vi forklarte disse til arkitekten, og fikk gode råd og forslag tilbake. Det fungerte helt fenomenalt. Vi føler vi fikk maksimalt ut av budsjettet vårt.»

- Roy-Edvard Hoås Rødal, kunde av Blink Hus Dale Malo

Lot Blink Hus gjøre det meste – for husfredens skyld

Både Jorunn og Roy-Edvard er praktisk anlagt, og Roy-Edvard er selv elektriker, men med to små barn blir det knapt med tid. For å bevare husfreden vurderte at det var like så greit å overlate mesteparten av jobben til de profesjonelle. De valgte derimot å trekke ut kjøkken og vaskerom av leveransen for å holde seg innenfor budsjettet.

Det tok ca. et års tid å få bygd huset. Byggeprosessen fulgte tidslinjen fra start til slutt, og de opplevde ingen utsettelser. Paret forteller at de var veldig fornøyde med det.

Dette er de mest fornøyd med

Det de er mest fornøyde med i dag er at huset er tilpasset med store vindusflater, så de får nyte utsikten til det fulle. Treningsrommet kommer også høyt på listen over hvorfor de elsker sitt nye hus. Paret forteller at de også har vært heldige med gode naboer som har latt oss maksimere tomten deres på begge sider.

Treningsrom i husmodellen Minde

«Vi er detaljfreaker selv, men fikk også mye god hjelp av Blink Hus til å ta de ulike valgene som må tas når man bygger et hus. I tilfeller hvor det var fristende å velge rimeligste løsning, ble vi rådført til å velge et kvalitetsprodukt foran noe billigere. Vi dro absolutt nytte av erfaringen deres.»

- Jorunn Hoås Rødal, kunde av Blink Hus Dale Malo

Kunne du også tenkt deg å realisere din boligdrøm, slik som Jorunn og Roy-Edvard har gjort? Vår huskatalog er en perfekt start på boligreisen før du tar kontakt med din lokale forhandler der du ønsker å bygge.

Relaterte artikler

Vadsø er et moderne hus fra Blink Hus

Fikk tilpasset moderne hus til unik tomt i strandsonen

Agnete Eilertsen og familien fikk tak i en av de siste tomtene rett ved strandlinjen på Sande i Sortland. De ønsket et hus som sørget for at de fikk nyte den fantastiske utsikten fra tomten. Med hjelp fra Blink Hus fikk de tilpasset boligen Vadsø til tomten og familiens andre ønsker.