Hopp til hovedinnhold
Vadsø er et moderne hus fra Blink Hus

Fikk tilpasset moderne hus til unik tomt i strandsonen

Agnete Eilertsen og familien fikk tak i en av de siste tomtene rett ved strandlinjen på Sande i Sortland. De ønsket et hus som sørget for at de fikk nyte den fantastiske utsikten fra tomten. Med hjelp fra Blink Hus fikk de tilpasset boligen Vadsø til tomten og familiens andre ønsker.

Valget var enkelt: det måtte bli Blink Hus

Agnete forteller at de har bodd ulike steder de siste årene – alle har vært mellomstasjoner for hvor de ønsket å bo. For Agnete og familien føltes det riktig å komme på denne siden av øyen, og da de også klarte å kapre en av de siste tomtene, ble planleggingen av ny bolig satt i gang. De måtte finne ut hvordan de skulle sette sammen alle ønskene og behovene de hadde for drømmehjemmet. Valget falt på Blink Hus Nordteam, og det var ikke uten grunn:

- Vi har nok hatt et samarbeid som er litt annerledes enn de fleste. Pappa driver Blink Hus Nordteam sammen med to av onklene mine. Lillebror jobber der også. Det har hele tiden vært et profesjonelt forhold, selv om noen av møtene har blitt rundt middagsbordet, ler Agnete.

Se på dette landskapet! Det er ikke rart at boligen Vadsø falt i smak med sine store vinduer og luftige løsninger.

Har funnet seg til rette i husmodellen Vadsø

Agnete ønsket seg egentlig et hus med flatt tak, men da reguleringsplanen krevde skråtak, fikk de øynene opp for boligen Vadsø. Med hjelp fra Blink Hus sine arkitekter, fikk familien tilpasset den nye boligen til tomten. På denne måten fikk de plassert sonene med vinduer mot den beste utsikten. Inngangspartiet ble plassert på baksiden, i stedet for på langsiden av boligen slik den er designet i utgangspunktet.

Les også: Fem fordeler med ferdighus

Vadsø er en moderne bolig med spennende detaljer både innvendig og utvendig. På innsiden finner du en åpen stue- kjøkkenløsning, men på grunn av utformingen dannes det også naturlige soner og en behagelig romfølelse. Balkongen på kortsiden og de store vinduene gjør at du kan nyte solnedgangen både inne og ute.

«Vi ønsket å få det vendt mot havet og fjellene. Jeg tror det var nettopp vinduene vi likte best med hele huset.» - Agnete Eilertsen, kunde hos Blink Hus Nordteam

Vadsø har en moderne finish og mange spennende detaljer.

Øyne for detaljer

Agnete har stått for mye av de elektriske valgene, og firmaet hun jobber i var også inne og utførte en del av denne jobben. Hun får høre at de kanskje tok litt av med spottene i taket, men forteller at familien ønsket å ha godt med lys over kjøkken og spisebord. Belysningen de har valgt sørger også for at de får den hjemmekoselige følelsen når lysene dempes, beskriver Agnete.

I tillegg valgte familien soldemping på vinduene. Dette bidrar også til en lunere følelse på innsiden, samtidig som de ikke mister noe av utsikten. De får ofte spørsmål fra forbipasserende om innsyn, men familien opplever det ikke slik fra innsiden:

- Det var viktigere for oss å nyte utsikten, enn å skjerme oss for de få som går forbi. Vi er veldig fornøyde - både med huset og plasseringen, stråler Agnete.

Se alle våre husmodeller.

Inngangspartiet ble flyttet til kortsiden av boligen for å dra mest nytte av utsikten.

Kunde Agnete i sitt kataloghus Vadsø

Bli med inn i huset til Agnete og familien

Drømmer du om ny bolig?

Du finner Blink Hus-forhandlere over hele Norge. Sammen med deg ønsker vi å bygge en bolig tilpasset din families behov. Enten du har faller for et hus i katalogen eller sitter inne med egne skisser, så er vi her for å gi råd og hjelpe deg gjennom prosessen. Bestill vår huskatalog, deretter finn din nærmeste forhandler og avtal et møte når det passer for deg. Vi ser frem til å møte deg!

Relaterte artikler

Bygde moderne hus med orangeri

Bygde moderne hus med orangeri

Da familien skulle bygge hus i Sortland, visste de nøyaktig hvilket sluttresultat de ønsket. Dette gjorde oppdraget til en spennende utfordring hvor både Google og ny tenkning måtte tas i bruk av vår forhandler, Blink Hus Nordteam.

Blink Hus – lokal kvalitet

Blink Hus – lokal kvalitet

Lokal tilstedeværelse og lokal identitet er to av de viktigste grunnpilarene for Blink Hus som selskap, håndverker og bidragsyter til samfunnet. Mye av grunnen til at vi identifiserer oss med lokal kvalitet er nettopp det at vi er lokale, og stolte av det.