Hopp til hovedinnhold
Moderne hus bygget av Blink Hus Nordteam

Bygde moderne hus med orangeri

Da familien skulle bygge hus i Sortland, visste de nøyaktig hvilket sluttresultat de ønsket. Dette gjorde oppdraget til en spennende utfordring hvor både Google og ny tenkning måtte tas i bruk av vår forhandler, Blink Hus Nordteam.

Tok utgangspunkt i husmodellen Kongsberg

Kongsberg - et moderne atriumhus fra Blink Hus

Eneboligen Kongsberg er en av våre mest populære husmodeller. Med en unik form, vinduer i takhøyde, mønt himling og moderne detaljer over hele fjøla, er Kongsberg et stilsikkert valg for den kvalitetsbevisste boligbyggeren.

I dette tilfellet hadde også kunden veldig tydelige tanker om hvordan de ønsket at sluttresultatet skulle bli – og det ble ganske så flott, om vi skal si det selv!

Interiør i lyst tre, sammen med kontraster i matt sort, takspotter og trappegelender i glass

Interiør i lyst tre, sammen med kontraster i matt sort, takspotter og trappegelender i glass, gir et flott og moderne inntrykk når du kommer inn i boligen.

Store vinduer gir fantastisk utsikt over Sortland, selv på snøtunge dager som denne.

Store vinduer gir fantastisk utsikt over Sortland, selv på snøtunge dager som denne.

Kunden fikk utnyttet plassen på badet godt. Her har også kunden direkte adkomst til walk in-garderobe.

Kunden fikk utnyttet plassen på badet godt. Her har også kunden direkte adkomst til walk in-garderobe.

Walk-in garderobe i tilknytning til badet

– Det har vært veldig inspirerende for oss å jobbe med en kunde som har helt klare formeninger om hva de ønsker den dagen det er ferdig. Det gir oss nye måter å tenke på og utfordrer oss på løsninger, forteller boligselger Hans Martin Iversen.

Vår grundige tømrer, Caroline Knudsen, har vært involvert i byggingen av boligen fra start til slutt.

– Her har jeg hatt veldig tett oppfølging med kunden, for det har vært mye vi har måtte tatt hensyn til underveis. Det er et stort hus, og vanskelig å få med seg alt, men jeg har jo bygd noen hus og vet om mange av fallgruvene som finnes nå, forteller Caroline.
Caroline Knudsen, tømrer og formann i Blink Hus Sortland.

Caroline Knudsen, tømrer og formann i Blink Hus Sortland.

Måtte ta Google til hjelp

Da kunden kom til oss og ønsket seg et «orangeri», ble selv vi nødt til å ta til Google. Der fant vi ut at et orangeri er et slags drivhus som gjerne benyttes til overvintring av grønne planter og trær, men også et sted hvor man kan oppholde seg i boligen sin.

– Du er på en måte ute samtidig som du er inne. Du drar naturen med deg inn i huset, forteller vår engasjerte boligselger, Hans Martin Iversen.

Orangeri i Kongsberg huset fra Blink Hus
Orangeri i Kongsberg huset fra Blink Hus
Moderne hus med orangeri i vinterlandskap

Bli med inn i det spektakulære huset

Har du også en boligdrøm du vurderer å få realisert?

Finn din nærmeste Blink Hus-forhandler og ta kontakt for en trivelig prat! I mellomtiden kan du finne inspirasjon i huskatalogen vår.

Relaterte artikler

Vadsø er et moderne hus fra Blink Hus

Fikk tilpasset moderne hus til unik tomt i strandsonen

Agnete Eilertsen og familien fikk tak i en av de siste tomtene rett ved strandlinjen på Sande i Sortland. De ønsket et hus som sørget for at de fikk nyte den fantastiske utsikten fra tomten. Med hjelp fra Blink Hus fikk de tilpasset boligen Vadsø til tomten og familiens andre ønsker.

Bygge hus i 2024?

Er du klar for å realisere boligdrømmen i 2024? Bli kjent med våre populære husmodeller, og få verdifulle tips fra vår erfarne boligselger, Kjell Inge Søvik, for en vellykket start på boligplanleggingen!