Hopp til hovedinnhold
JKE Nature Halvor

Hos JKE er alt det eksklusive inkludert

Det handler om stilsikker og bærekraftig design, gode materialer og godt, gammeldags håndverk. Vi velger ikke de billigste materialene – vi velger gode materialer. Vi tilpasser detaljene på snekkerverkstedet vårt, og vi er stolte av den brede kunnskapen vi har om håndverk. Vi er dessuten opptatt av at skuffer og skap skal tåle årevis med daglig bruk.

Snekkerkvalitet

JKE skaper kjøkken i nordisk designtradisjon, og kombinerer det med nye impulser utenfra. Vi kaller det Nordic Kitchen Design. Og det er et løfte om gode materialer, høy kvalitet og design tilpasset vår avslappede, nordiske levemåte.

Med JKE kan du få et kjøkken i snekkerkvalitet – uten at det koster skjorta. Vi skaper kjøkken i nordisk design og skreddersyr hvert eneste av dem på verkstedet vårt i Jylland. I tillegg har vi en rekke signaturprodukter som gjør JKE til noe spesielt. Og hos oss er det naturlig å ha fokus på bærekraft på kjøkkenet og måten vi jobber på. Vi tar viktige skritt hver dag for å sikre bærekraft.

Fingertappede treskuffer, massive trekanter, fasede sokler og håndsprøytede lakkerte fronter er eksempler på snekkerkvalitet fra JKE. Vi bruker gode, solide materialer, slik at kjøkkenet holder i mange år.

JKE Nordic Nature

Bærekraft


JKE har et stort fokus på bærekraft. Blant annet har de en CO2-nøytral produksjon i Nordjylland, de bruker sertifisert tre som primært materiale, og så bruker de en miljøvennlig lakk. Dessuten er det gode håndverket sentralt, og levetiden til et JKE-kjøkken er typisk 15-20 år. De fleste av frontene og skapene våre er registrert i Nordic Ecolabel-byggevaredatabasen, og kan dermed brukes til svanemerkede bygg. Vi fokuserer også på andre bærekraftige materialer, som linoleum, med naturlige ingredienser som tar opp mer CO2 enn de slipper ut under produksjonen. Vi produserer på 100% grønn energi i produksjonen og derfor har vi nå en CO2-nøytral produksjon.

Nordisk kjøkkendesign med JKE-signatur


Du kan alltid kjenne igjen et JKE-kjøkken på det gode håndverket, de solide materialene og det nordiske designet. I tillegg har vi en rekke signaturprodukter som gjør JKE til noe spesielt.

Fingertappede treskuffer
JKE’s fingertappede, massive treskuffer er helt unike på markedet. Skuffene våre er laget av eiketre og i et så vakkert utført håndverk at de ofte blir brukt uten ekstra front.


Linoleumsfronter
Linoleum er et fantastisk naturmateriale som nå fås i 6 farger, og som er utrolig behagelig å ta på. Vi vil gjerne ta hensyn til naturen når vi innreder hjemmene våre. Her passer linoleum godt inn, ettersom det tar opp mer CO2 enn det slipper ut under produksjonen. Linoleum er slitesterkt, lydabsorberende og miljøvennlig. Dessuten er den matte, fløyelsmyke overflaten helt utrolig vakker og flott sammen med eiketre. Hvis du skal ha nytt kjøkken, må du inn og oppleve det.

Loddrette lameller
Trær vokser oppover. Dette enkle faktum ga oss inspirasjon til Nordic Natures loddrette lameller. En ny måte å hente inn naturen på, superfin til en skapvegg – og i tillegg bidrar de til å gi god akustikk.

JKE Nature med Halvor

Massive fronter
JKE’s karakteristiske fronter med vannrette lameller er kvalitet fra innerst til ytterst. De massive stavene og bakplatene er laget av samme type tre, så kvaliteten er gjennomført.

JKE Multifront

Svevende kjøkkenøy

Kjøkkenøya i Nordic Woodlands hviler på et svartlakkert stålunderstell, noe som gir den en svevende letthet. Kjøkkenet blir forvandlet til et møbel. Variasjonen i de loddrette linjene fjerner overganger mellom modulene, noe som skaper helhet og gir ro for øyet. Nordic Woodlands tilbys med 4 forskjellige eikefronter: natureik, varm eik, røkt eik og svart eik. En utsøkt utførelse og snekkerkvalitet kommer til uttrykk i alle varianter.

JKE Woodlands

Disse kjøkkentrendene trender akkurat nå

Tre på kjøkkenet

Tre er et fantastisk materiale å innrede kjøkkenet med. Det vakre og naturlige materialet har en forførerisk sjarm som innbyr til hygge og samvær. Med et trekjøkken inviterer du naturen inn, og du kan derfor få bærekraftige materialer, kvalitet og holdbarhet til å gå hånd i hånd.

Varmere end hvitt

Det hvite kjøkkenet er blitt varmere. Vi ønsker fortsatt det lyse og klassiske uttrykket, men det skal helst være litt mykere og vennligere. Hvis du tør å gjøre kjøkkenet litt varmere med for eksempel en beige farge, får det litt særpreg på en veldig nedtonet måte som gjør det mer elegant.

Personlige kjøkken

Kjøkkenet skal skildre hvem vi er. Vi ønsker å skille oss ut fra naboen – også når det gjelder kjøkkenet. Det handler bare om å tørre å tenke litt annerledes og tørre å bryte med symmetrien. Kombiner de rene flatene, med litt varmere tre, heng vitrineskap eller noen hyller opp på veggen, hvor du kan ha porselenet eller kokebøkene dine stående. Du kan gi plass til en kosekrok med sitteplasser, eller du kan blande ulike materialer og farger. JKE utvikler signaturprodukter som kan legges til ethvert kjøkken etter behov og smak, for å komme bort fra det kjedelige standardkjøkkenet.

Åpne hyller

Vi vil gjerne vise frem gjenstandene som betyr noe for oss, og som er med på å understreke den personlige stilen vår. De åpne hyllene gjør det lett å hente frem vårt flotteste servise, som vi også gjerne vil skal pynte litt opp. Vitrineskapet har også den praktiske fordelen at det holder borte støv, samtidig som det fine serviset eller andre pyntegjenstander stadig kan sees.

JKE Vitrine

Hyggeelementet

I dag vil vi ha kjøkken som er funksjonelle og vakre, men vi vil også skape et rom for samvær og familieliv. Det kan du for eksempel gjøre ved å ha et kjøkkenallrom eller en kjøkkenøy, men du kan også gjøre det ved å ta inn tre og varme.

Designsamarbeid med Halvor Bakke

Halvor Bakke står bak flere av JKE’s nyheter og signaturprodukter, inspirert av naturen med sikte på å fremme hygge i hjemmet, bl.a. JKE Linoleum og Nordic Nature. I tillegg hjelper Halvor Bakke til med å velge riktige trendfarger og sammensetninger.

Om JKE-kjøkken

JKE startet som snekkervirksomhet, og vekten på det gode håndverket, dansk kvalitet og de beste materialene fortsetter fortsatt den dag i dag. JKE skaper kjøkken i den nordiske designtradisjonen med plass til både stilren design og rom til liv. De har et stort utvalg av både kjøkken, materialer og farger, slik at du kan få et kjøkken som passer perfekt til akkurat deg. Dessuten har de et stort fokus på bærekraft og kan blant annet skryte av en CO2-nøytral produksjon på fabrikken sin i Nordjylland. Se mer her.

Les mer om JKE her: https://jke-design.com/no

Relaterte artikler

Produktvalg

Når du skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner du kan stole på. Vi har valgt de beste leverandører.