Hopp til hovedinnhold
Wook Eik kjøkken fra Drømmekjøkkenet

Invester i et kvalitetskjøkken

Vi har tatt en prat med Drømmekjøkkenet om bevissthet rundt lokal kvalitet og håndverk.

Hos Drømmekjøkkenet har vi sett trender komme og gå, og vi har konsekvent holdt fast ved vår tanke om at kvalitet og erfaring gjør det mulig å bane nye veier. I nesten 100 år har vi produsert kjøkken med den fornybare ressursen tre, hentet fra de skånske skoger i Sverige. Vi kjenner tre som materiale og tilbyr både tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.

Produserer kjøkken i egen fabrikk

Drømmekjøkkenets dører og kjøkkenfronter i massivt tre – er nettopp det, massive. Våre populære finerte dører er produsert av nøye utvalgt trevirke for å få frem det vakre mønsteret i treet. Vi produserer kjøkkenet ditt i vår egen fabrikk - dør for dør. Vi er stolte av å føre tradisjonen videre og leverer fremdeles unike kjøkken uten kompromisser. Produkter med fokus på maksimal levetid og minimalt klimaavtrykk.

Gi ditt hjem et skikkelig løft

Et nytt kjøkken fra Drømmekjøkkenet vil gi ditt hjem et skikkelig løft. Nå sikter vi ikke bare til boligens verdi, men også til den uvurderlige investeringen i familiens velvære og hverdagsgleder i mange år fremover.

Drømmekjøkkenet tilbyr kjøkken til deg som setter pris på kvalitet, er bevisst, interessert og legger stor vekt på detaljer. Og som elsker å lage mat med familie og gode venner.

Drømmekjøkkenets tips til de som ønsker inspirasjon

Start med å klikke deg inn på drommekjokkenet.no. Vi garanterer at du får masse inspirasjon og ideer. Vi anbefaler deretter et besøk hos våre flinke Drømmekjøkken-forhandlere, som holder til i hele landet. De hjelper deg, med sin fagkunnskap og erfaring, å gjøre kjøkkendrømmen levende. I butikken kan du vandre rundt blant våre ulike kjøkkenmodeller, se de forskjellige løsningene du kan velge imellom, og rett og slett ta og kjenne på håndverket. For det er det våre kjøkken er, skikkelig håndverk laget med omsorg og stolthet av våre kolleger i fabrikken i Skåne.

Relaterte artikler

Vårens boligtrender 2022

Vår interiørarkitekt, Vibecke Caspari Nord, deler sine tanker om hvilke boligtrender vi vil se mye av i 2022.

En peis for moderne hjem

Ethvert hjem fortjener en vakker peis. Nordpeis Praha er liten og nett og gir akkurat passe mye varme til at du kan fyre så ofte du vil.