Hopp til hovedinnhold

Kjøkken i god, norsk kvalitet

Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i god, norsk kvalitet. Moderne, tidløst eller klassisk; valget er ditt.

Kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun rommet der maten tilberedes. For mange er det et sted for hjemmekontor, lekselesing, hobbyaktiviteter med barna og for sosiale stunder med gode venner. Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig.

Kjøkkenøya er blitt populær hos mange, og er den perfekte forlengelsen mellom kjøkken og stue i en åpen planløsning. Dette er kjøkkenmodellen Line fra Sigdal i fargen Korn.

Skreddersydd etter dine behov

Når du planlegger et kjøkken er det viktig at det passer med din smak og stil, samtidig som det skal svare på dine behovs- og bruksmønster. Sigdals kjøkkenmodeller rommer mange muligheter for individuell tilpasning, og du kan velge fritt i en mengde farger, overflater og detaljer. I tillegg til et allerede rikt utvalg av modeller kan Sigdal skreddersy kjøkkenet slik at det oppfyller alle dine ønsker og ambisjoner.

Sigdal har mange smarte løsninger for deg som ønsker et kjøkken tilpasset dine behov. Her for eksempel ser du et hjørnebenkeskap med heisfunksjon, som passer perfekt til å oppbevare for eksempel en kjøkkenmaskin som tar mye plass.

Nordisk design

Sigdal har dyktige kjøkkendesignere som evner å kombinere funksjon med vakkert design, samt å lage kjøkken som er både moderne og klassiske. I Sigdals nyeste kjøkkenmodeller står den nordiske stilen sterkt, med inspirasjon fra naturen vi er så heldige å omgi oss med her til lands.

Signatur Favn og Eikeli er to modeller som er laget med utgangspunkt i den sterke tretrenden som nå råder innen interiørdesign, og ambisjonen er at Signatur Favn skal bli en klassiker innen kjøkken i tre. Denne er utviklet basert på omfattende forbrukerinnsikt, trender og hva vi mennesker inspireres av

Kjøkken i hvilken farge du vil

I fjor lanserte Sigdal en helt ny fargekolleksjon med 15 vakre farger basert på nordisk natur. Her finner du naturlige og beroligende toner i grønt, grått, brunt, beige og blått. Dette er farger som egner seg i kombinasjon med andre naturlige materialer som treverk og stein, gjerne kombinert med tekstiler i lin, ull eller skinn.

Ønsker du å skape en spennende kontrast på kjøkkenet ditt kan du kombinere kjøkken i tre med malte fronter. Husk at Sigdal også skiller seg ut fra andre kjøkkenprodusenter ved å tilby malte kjøkken i nesten alle NCS-farger.

Tre møter farge. Her ser du en kombinasjon av Sigdals Signatur Favn og fronten Line malt i Furu, en av fargene i Jordnær-kolleksjonen.

Lokal produksjon

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 70 år, og produserer fortsatt i fabrikken i Eggedal, i hjertet av Sigdal kommune. Fabrikken har 160 ansatte, og har eksistert siden 1950. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Alle Sigdal-kjøkken blir også montert av godkjente Sigdal montører.


Lokal produksjon betyr kortreiste produkter, enklere supplering, og god kommunikasjon mellom leverandørene våre og fabrikken. Skulle det skje en feil med leveransen, eller en skade under transport, blir det raskt rettet opp i. Sigdal har 56 forhandlere fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord, og uansett hvor du bor i landet skal det være kort vei til en forhandler.

Bærekraftig produksjon

Vi skaper kjøkken for deg og neste generasjon. Bærekraftige kjøkken som er designet og bygget for å vare over tid. Holdbarhet handler om mer enn å bruke tre fra sertifiserte kilder, bærekraftige materialvalg og miljømerking.


For oss handler bærekraft også om kjøkken som står stødig i hektiske perioder av livet. Om hengsler og dører som varer hele småbarnstiden. Et kjøkken bygget med kvalitet og omsorg er et bærekraftig kjøkken. Derfor gir vi alltid 10 års funksjonsgaranti på våre kjøkken.

Nå forlenger vi også levetiden til kjøkkenet ditt ved å tilby en enkel, fleksibel og bærekraftig måte å gi ditt gamle Sigdal-kjøkken nytt liv. Vi tilbyr bytte av fronter, knotter, håndtak, blandebatterier, benkeplater, innredning og hvitevarer på eksisterende kjøkkenskap. Dette er en enkel måte å gi kjøkkenet et nytt design, og et nytt liv på en bærekraftig måte.