Hopp til hovedinnhold
Favn nøtt og line korn fra Sigdal

Kjøkken i god, norsk kvalitet

Sigdal har kjøkken, bad og garderobe i god, norsk kvalitet. Moderne, tidløst eller klassisk; valget er ditt.

Kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun rommet der maten tilberedes. For mange er det et sted for hjemmekontor, lekselesing, hobbyaktiviteter med barna og for sosiale stunder med gode venner. Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig.

Skreddersydd etter dine behov

Når du planlegger et kjøkken er det viktig at det passer med din smak og stil, samtidig som det skal svare på dine behovs- og bruksmønster. Sigdals kjøkkenmodeller rommer mange muligheter for individuell tilpasning, og du kan velge fritt i en mengde farger, overflater og detaljer. I tillegg til et allerede rikt utvalg av modeller kan Sigdal skreddersy kjøkkenet slik at det oppfyller alle dine ønsker og ambisjoner.

Sigdal har mange smarte løsninger for deg som ønsker et kjøkken tilpasset dine behov. Her for eksempel ser du et hjørnebenkeskap med heisfunksjon, som passer perfekt til å oppbevare for eksempel en kjøkkenmaskin som tar mye plass.

Kjøkken i hvilken farge du vil

Hos Sigdal kan du få kjøkkenet ditt i akkurat den fargen du ønsker. Og i 2022 ble det utviklet en helt ny fargekolleksjon inspirert av naturen. Denne kaller vi for Jordnær. Nå har vi valgt å satse enda mer på malte kjøkken, og derfor har Sigdal og Koi Fargestudio inngått et samarbeid, der Dagny Thurmann-Moe – eier av Koi og en av Norges fremste kolorister utviklet et helt fargeunivers for Sigdal kjøkken. Koi-teamet har satt sammen tolv paletter bestående av seks spesialfarger produsert av Koi og seks farger nøye utvalgt fra Sigdals Jordnær-konsept. Hver av disse tolv fargene er kombinert med veggfarger og fliser som harmonerer og skaper en komplett palett. Fargene er utviklet for å sette et preg på hjemmet ditt, men også for å skape en trygghet i at resultatet blir holdbart og bra. Kolleksjonen er ment som inspirasjon for de som velger nytt kjøkken, og for arkitekter og entreprenører som planlegger større prosjekter hvor karakter og personlighet er viktig.

Nobia kjøkken fra Sigdal

Front: Støvet Militærgrønn
Flis: Zellige No. 07 (Ulfven fliser)
Vegg og tak: Summer Skies (Pure & Original)

Lokal produksjon

Sigdal har produsert kjøkken i snart 75 år, og produserer fortsatt i fabrikken i Eggedal, i hjertet av Sigdal kommune. Fabrikken har 160 ansatte, og har eksistert siden 1950. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Alle Sigdal-kjøkken blir også montert av godkjente Sigdal montører.


Lokal produksjon betyr kortreiste produkter, enklere supplering, og god kommunikasjon mellom leverandørene våre og fabrikken. Skulle det skje en feil med leveransen, eller en skade under transport, blir det raskt rettet opp i. Sigdal har 56 forhandlere fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord, og uansett hvor du bor i landet skal det være kort vei til en forhandler.

Favn Nøtt og Line korn fra Sigdal

Bærekraftig produksjon

Vi skaper kjøkken for deg og neste generasjon. Bærekraftige kjøkken som er designet og bygget for å vare over tid. Holdbarhet handler om mer enn å bruke tre fra sertifiserte kilder, bærekraftige materialvalg og miljømerking.


For oss handler bærekraft også om kjøkken som står stødig i hektiske perioder av livet. Om hengsler og dører som varer hele småbarnstiden. Et kjøkken bygget med kvalitet og omsorg er et bærekraftig kjøkken. Derfor gir vi alltid 10 års funksjonsgaranti på våre kjøkken.

Nå forlenger vi også levetiden til kjøkkenet ditt ved å tilby en enkel, fleksibel og bærekraftig måte å gi ditt gamle Sigdal-kjøkken nytt liv. Vi tilbyr bytte av fronter, knotter, håndtak, blandebatterier, benkeplater, innredning og hvitevarer på eksisterende kjøkkenskap. Dette er en enkel måte å gi kjøkkenet et nytt design, og et nytt liv på en bærekraftig måte.

Relaterte artikler

Slik skaper du harmoniske rom

Hva er viktig å tenke på når du skal planlegge materialer og farger på tak, vegg, gulv og dører i hjemmet ditt? Her får du noen gode tips fra interiørarkitekt og møbeldesigner Adele Kløve.

Vårens boligtrender 2022

Vår interiørarkitekt, Vibecke Caspari Nord, deler sine tanker om hvilke boligtrender vi vil se mye av i 2022.

En peis for moderne hjem

Ethvert hjem fortjener en vakker peis. Nordpeis Praha er liten og nett og gir akkurat passe mye varme til at du kan fyre så ofte du vil.