Hopp til hovedinnhold
Husbankfinansierte prosjekter fra Blink Hus Bjerkreim Trelast

Husbankfinansierte prosjekter fra Blink Hus Bjerkreim Trelast

Disse prosjektene er husbankfinansiert. Det vil si at du kan kjøpe bolig til markedets laveste rente. Du slipper å ta turen til banken - vi tar oss av hele søknaden 😊

Rentene på lån i Husbanken beregnes med utgangspunkt i endringer i markedsrentene. En renteendring i markedet får først effekt på rentene i Husbanken etter 2-3 måneder.

Vikesdalslia, Vikeså moderne eneboliger

Moderne eneboliger

Olabakken - Kommer for salg! Sentrumsnære leiligheter på Moi

Olabakken - Sentrumsnære leiligheter på Moi

Rune Gåsland har over 30 års erfaring med bygging av boliger og husbankfinansiering. Han er lidenskapelig opptatt av å gjøre boligmarkedet mer tilgjengelig og overkommelig for alle.

Kontakt Rune for en uforpliktende boligprat og gjennomgang av månedlige kostnader.

Tlf: 950 45 145

E-post: rune@bjerkreim-trelast.no

Relaterte artikler

Husbankfinansiering med Blink Hus

Husbankfinansiering med Blink Hus

Med høyere renter og økte byggekostnader, kan det være krevende å finansiere huskjøp, eller oppgradere eksisterende bolig. Husbankfinansiering kan være svaret du leter etter. Ingen andre boliglån har lavere rente! I huskatalogen vår finner du en rekke hus som kvalifiserer for husbankfinansiering, og våre erfarne forhandlere veileder deg gjennom hele prosessen.

Forklaring på ordene som brukes i en byggeprosess

Forklaring på ordene som brukes i en byggeprosess

Har du noen gang stusset over betydningen av alle begrepene når du leser beskrivelsen av et hus? Når du først får taket på begrepene og deres praktiske betydning, får du bedre forståelse for husets ulike egenskaper og design. Plutselig blir det enklere ta med seg disse begrepene fra papiret og gi dem en levende betydning i ditt drømmehjem!

Boligdrømmen 2023: 10 tips for å realisere nytt hus

Boligdrømmen 2023: 10 tips for å realisere nytt hus

Planlegger du å bygge nytt hus, eller eier du allerede en tomt som er egnet for bygging? Å realisere husdrømmen din i dagens boligmarked handler om å ta de rette valgene. I denne artikkelen deler vi ti avgjørende tips som kan hjelpe deg å lykkes med boligprosjektet.