Hopp til hovedinnhold
Trenger du hjelp til rehabilitering, ombygging eller tilbygg

Rehabilitering, ombygging og tilbygg

Pusse opp, bygge om eller bygge på? Ta kontakt med oss i Blink Hus Helge Rød for en gratis og uforpliktende befaring. Vi legger til rette for at våre kunder kan komme med hvilket som helst utgangspunkt i byggeplanene de har. Vi bistår med både små og større prosjekter – enten du skulle trenge bytte av vinduer eller totalrehabilitering av et eldre bygg.

Blink Hus Helge Rød – en totalentreprenør

Et viktig stikkord for oss i Blink Hus Helge Rød er gjennomføringsevne. Vi er tilgjengelig gjennom hele rehabiliteringsprosessen – fra rådgivning og søknader til utførelse.

Mange boliger har et stort behov for vedlikeholdsarbeid. Under en befaring ser vi hvilken verdi en rehabiliteringsjobb vil ha for din bolig. Det er helt essensielt å gjøre en grundig vurdering i forkant, slik at vi kan avdekke behov og gi deg våre profesjonelle råd.

Noen boliger kan ha et for dårlig utgangspunkt til en rehabiliteringsjobb, og i andre boliger kan det lønne seg å gjøre mesteparten av jobben på samme tid. Ønsker du å gjøre rehabiliteringen i en stegvis prosess, kan vi hjelpe deg å vurdere hva som haster mest, og hva som kan vente.

Fordelene med rehabilitering

Forlenget levetid

Rehabilitering vil gjøre at du kan ha glede av boligen eller bygget ditt i lengre tid. Er du allerede fornøyd med det opprinnelige bygget og tomten, kan små eller større rehabiliteringsgrep være mer lønnsomt enn å rive.

Energibesparende

Det kan gjøres enkle grep for å gjøre boligen mindre energikrevende. Dette kan innebære å isolere vegger eller bytte vinduer, dører og tak. Å investere i disse endringene vil gi lavere oppvarmingskostnader, og dermed føre til en hyggeligere strømregning.

Bedre bomiljø

Rehabilitering er en langsiktig investering for selve boligen, men også for dere som bor der. Ved å bytte elementer i boligen til dagens standard, vil du kunne oppleve større grad av komfort og trivsel i boligen. Samtidig får du også muligheten til å sette ditt personlige preg på hjemmet.

Miljøvennlig

Å fikse noe eksisterende i stedet for å bygge nytt er ofte bedre for miljøet. Bygget står allerede et sted, og man slipper ofte å gjøre større inngrep på infrastruktur og natur i en rehabiliteringsjobb.

Kom i gang med ditt prosjekt

Kjernen i rehabilitering er å gjøre det skikkelig fra starten av. Vi råder alltid våre kunder til å ta kontakt så tidlig som mulig – enten du allerede har en tydelig plan, eller om du trenger mer rådgivning:

«Ved å komme tidlig inn i planleggingen kan vi også sette opp et solid grunnlag for arbeidet, utarbeide en tidshorisont og et prisestimat. Dette vil gjøre det lettere for kunden å få en oversikt over arbeidet, og en trygghet man kun får ved å bruke en profesjonell aktør.»

Rolf Henning Rød, daglig leder i Blink Hus Helge Rød

Velkommen innom

Trenger ditt bygg vedlikehold? Kom gjerne innom vårt kontor på Osterøy for en uforpliktende prat. Sammen med deg ser vi mulighetene.

Kontakt oss

Blink Hus Helge Rød

Hansdalsvegen 3, 5281 Valestrandsfossen

Tlf: 56 19 37 00

E-post: firmapost@helgerod.no

Relaterte artikler

100 år gammelt hus ble nytt

Familien på Bømlo ville bevare stilen og sjarmen på det 100 år gamle huset. Nå har de fått et hjem som er oppgradert til dagens standard. – Vi er kjempefornøyde med jobben Blink Hus har gjort for oss, sier Erling Digernes og Mari-Anne Soltveit.

Rehabilitering av bolig FØR byggmester har begynt

Rehabilitering som alternativ til ny bolig

Er du glad i beliggenheten, huset og tomta – og har tenkt å bli boende der lenge – da kan rehabilitering av en eldre bolig være et godt alternativ til å bygge nytt. Det sier daglig leder Hans Magne N. Stokka hos Blink Hus Steinsbø AS på Bømlo.