Hopp til hovedinnhold

Sommer på hytta

Endelig er sommeren her! En tid for å reise på hytta og legge igjen alle hverdagens bekymringer og gjøremål hjemme. Du kan reise på ferie både hit og dit om sommeren, men du skal lete lenge etter den samme ubeskrivelige roen som du finner på hytta.

Den eneste ferien du ikke trenger å booke

Det finnes mange gode grunner til å trekke på hytta i stedet for å reise til utlandet i sommer. Du trenger ikke tenke på kaos på flyplassen, store mengder turister og lange køer omtrent over alt. Du slipper å forholde deg til dyre flybilletter og hoteller, reisetider og utflukter som krever mye planlegging. Du slipper også å løpe om kapp med hotellnaboen til stranda for å sikre solsenger til hele familien hver morgen.

På hytta står tiden stille. Her har du alt du trenger, og litt til. Og det beste av alt? Det er bare ditt, og her er alt helt opp til deg.

Nyt late dager ved sjøen

Drømmer du om et sommerhus eller en hytte ved sjøen? Det forstår vi godt. Ingenting er som å komme fra byen til lukten av sjø på hytta, og våkne til frisk luft og bølgeskvulp neste morgen. På sommerhytta venter soling på svabergene, bading fra brygga og nydelige solnedganger med familien.

Få feriefølelsen på fjellet

For mange blir det ikke ferie før man har kommet på fjellet. På fjellhytta kommer man seg unna hverdagens stress på en helt egen måte. Følelsen av å våkne til lyden av en sildrende bekk og fuglesang er tilnærmet uslåelig. På fjellhytta kan du nyte stillheten i solveggen, gå barfot i gresset, plukke bær til dessert, gå fine turer i fjellet og hoppe i ferskvannet for å avkjøle deg på vei ned.

Fordeler med å bygge hytte

Det finnes mange fordeler med å bygge sin egen hytte. Spesielt om du gjør det med en trygg, lokal leverandør som kjenner til området og markedet.

For å nevne noen:

  • Du kan tilpasse designet på hytta slik at den blir akkurat som du ønsker
  • Du får en splitter ny og vedlikeholdsvennlig hytte uten behov for oppussing
  • Du har alltid et sted å reise til når du trenger å komme deg bort
  • Bygger du hytte i rimelig avstand hjemmefra, kan den også benyttes som hjemmekontor midt i uken
  • Du slipper å bruke store summer på å reise andre steder flere ganger i året
  • Du gir hele familien et flott sted for å få kvalitetstid med familie, slekt og venner
  • Hytta er en håndfast og trygg økonomisk investering
  • Med tiden vil hytta også øke i sentimental verdi for alle som bruker den

Går du med en hyttedrøm?

Kanskje har tiden kommet for å endelig gi liv til denne drømmen. Vi er her for å rådføre deg hele veien når du skal bygge hytte. Ta gjerne kontakt med din lokale Blink Hus-forhandler for å avtale en uforpliktende prat om dine hytteplaner. Vi gleder oss til å møte deg!

Relaterte artikler

Den hytta vil vi ha!

De hadde ingen planer om å kjøpe hytte på fjellet. Men på første nyttårsdag i fjor gikk de tur forbi den moderne Blink-hytta. Da så de på hverandre og sa: "Den kjøper vi!"

Hytteinteriør – slik får du det fint på hytta

Hytta blir for de aller fleste et andre hjem. Enten du allerede eier hytte, eller har det som en drøm enn så lenge, lurer du kanskje på hva som skal til for at hytteparadiset også blir et fristed på innsiden. Hvordan skal kombinasjonen være for at du klarer å senke skuldrene? Bør hytteinteriøret være like praktisk som hjemme? Vi har spurt kreativ leder i Fargerike, Tale Olivia Henningsen.