Hopp til hovedinnhold
Soverom med Huntonit skygge deep ocean veggplater

Soveromsinspirasjon: slik får du en behagelig atmosfære på soverommet

Med de riktige materialene og designvalgene kan du forvandle selv et lite soverom til et sted for avslapping. I denne artikkelen gir våre leverandører, BYGGMA og Kährs, inspirasjon og råd om hvordan deres produkter kan bidra til å skape det perfekte soverommet.

Interiør på soverommet

Soverommet er sted hvor dagens stress skal vike for harmoni. Enten du foretrekker et minimalistisk design eller en koselig, innbydende atmosfære, er nøkkelen å velge fargepaletter og materialer som gjenspeiler følelsen av fred og ro.

Veggplater for soverommet

Huntonit tilbyr ferdigmalte veggplater i et utvalg av lekre farger som komplementerer det nordiske interiøret. I disse usikre tider trekkes mange mot tidløse, trygge og varme fargekombinasjoner, ofte inspirert av jordens toner.

Dempet sort veggplater fra BYGGMA

Dempet Sort. Foto: BYGGMA

Huntonit Skygge Soft Menthol og Wood Panelbord - BYGGMA

Huntonit Skygge Soft Menthol og Wood Panelbord - BYGGMA

Slette veggplater: Perfekt underlag for årets trendfarger

Om du skal kjøpe nytt, bygge ut eller pusse opp, så er Huntonit Proff Vegg et supert alternativ. Her får du en slett og perfekt vegg – helt klar for maling. I tillegg er platene et supert underlag for å tapetsere.

Huntonit Proff vegg -Flugger Flutex 5 4487- 5

Huntonit Proff Vegg - BYGGMA

Huntonit Proff Vegg i fargen Dempet Savanne og Forestia Premium Ceiling - BYGGMA

Huntonit Proff Vegg i fargen Dempet Savanne og Forestia Premium Ceiling - BYGGMA

Huntonit Proff Vegg malt med Jotun Lady Pure Color 2782 Deco Pink - BYGGMA

Huntonit Proff Vegg malt med Jotun Lady Pure Color 2782 Deco Pink - BYGGMA

Inneklimaets påvirkning på helse og trivsel

I Norge tilbringer vi mye tid innenfor husets fire vegger, noe som gjør valget av byggematerialer som fremmer et sunt inneklima viktig, påpeker produktsjef Kjell Torland fra Huntonit. – Et optimalt inneklima er avgjørende for velvære og god helse, ikke bare for de med allergier som reagerer på utslipp og gasser. Å velge Huntonit-plater til hjemmets vegger bidrar til en miljøbevisst bolig.

Torland fremhever også bruken av lignin, et naturlig bindemiddel fra trær, i produksjonen av deres plater. – Det er et rent naturprodukt, uten tilsatte limstoffer eller giftige kjemikalier, forklarer produktsjefen.

Slik velger du tregulv til soverommet

Å velge riktig gulv for soverommet er en avgjørende beslutning innen interiørdesign. Tregulv har vært et populært valg for soverom i århundrer, og gir varme, eleganse og holdbarhet. La oss utforske de ulike trendene.

Soverom med lyst gulv for en følelse av romslighet og ro - perfekt for moderne interiør - Kährs

Soverom med lyst gulv for en følelse av romslighet og ro - perfekt for moderne interiør - Kährs

Lyse soveromsgulv i myke og naturlige toner

Moderne interiørtrender går i retning av myke og naturlige nyanser, der autentisitet og varme farger spiller en betydelig rolle i å skape en koselig atmosfære. Lyse tregulv, som for eksempel Eik Frosted Oat Strip, er et utmerket valg for soverom, spesielt i små rom. De skaper en illusjon av et større rom, lyser opp plassen samtidig som de bidrar til den generelle fredelige stemningen.

Behagelige gulv i nyanser fra lyst til mørkt - velg din favoritt på soverommet for personlig preg og komfort – Kährs.

Behagelige gulv i nyanser fra lyst til mørkt - velg din favoritt på soverommet for personlig preg og komfort – Kährs.

Mørke soveromsgulv for en intens stemning

Mørke gulv skaper en dramatisk og koselig atmosfære, noe som er perfekt for de som ønsker en mer intim og unik interiørstil. Enten det er parkett eller vinyl, gir mørke gulv dybde og karakter til rommet. Det er også enklere å vedlikeholde og kan skjule merker og små skavanker

Soveromsgulv for alle behov

Valget ditt bør reflektere din individuelle stil og imøtekomme dine spesifikke behov. Enten du velger lyst, mørkt, svart eller grått tregulv, har hver sin unike sjarm og fordeler.

Hos Kährs finner du et bredt utvalg av tregulvalternativer som kan skape det perfekte soverommet. Besøk en Kährs-forhandler for å utforske deres gulvkolleksjoner og oppdag gulvet som matcher dine visjoner for soverommet.

Fra visjon til virkelighet

Besøk BYGGMA's og Kährs' hjemmesider for ytterligere informasjon og flere bilder av deres veggplater og gulv.

Bygge hus eller rehabilitere boligen? Ta kontakt med din Blink Hus-forhandler for en uforpliktende samtale! Sammen finner vi de rette løsningene.

Relaterte artikler

Mulighetene med rehabilitering av hus

Mulighetene med rehabilitering av hus

Du har funnet den perfekte tomta med et sjarmerende hus. Den ultimate plassen med nydelig utsikt og idylliske omgivelser. Det er bare ett hinder. Huset er gammelt. Du har to valg: Enten kan du rive alt og starte på nytt, eller så kan du rehabilitere og fornye originalhuset.

Rehabilitering av bolig FØR byggmester har begynt

Rehabilitering som alternativ til ny bolig

Er du glad i beliggenheten, huset og tomta – og har tenkt å bli boende der lenge – da kan rehabilitering av en eldre bolig være et godt alternativ til å bygge nytt. Det sier daglig leder Hans Magne N. Stokka hos Blink Hus Steinsbø AS på Bømlo.

Slik skaper du harmoniske rom

Hva er viktig å tenke på når du skal planlegge materialer og farger på tak, vegg, gulv og dører i hjemmet ditt? Her får du noen gode tips fra interiørarkitekt og møbeldesigner Adele Kløve.