Hopp til hovedinnhold

Takpanner fra Mataki

Mataki er en ledende leverandør til den norske byggevarebransjen. Deres målsetting er å sikre, beskytte og bevare norske bygg – med gode råd og produkter for både håndverkere og taktekkere. Med Decra takpanner leverer de en perfekt kombinasjon av ekstrem slitestyrke og elegant design.

Decra er originalen blant takpanner. Den første prototypen fra Decra så dagens lys allerede på 1950-tallet og har siden lanseringen vært Norges mest solgte takpanner. Produktene er utviklet basert på høyteknologi – forankret i grundig ekstern testing og et avansert forsknings- og utviklingsprogram.
Mataki leverer produkter av høy kvalitet til byggebransjen, bl.a. Decra takpanner med lang levetid og gode garantier.

Vakkert og estetisk

Decras vakre, steinbelagte stålplater har en oppbygning bestående av 8 unike lag, med bl.a. en sterk, korrosjonsbeskyttet stålkjerne. Takpannene leveres i tre unike, estetiske utgaver – der du også kan velge mellom ulike overflate- og fargevarianter. Som et resultat kan du velge Decra takpanner som er tilpasset taktype, behov og preferanser.

Som skapt for ekstremvær

Kombinasjonen av tiltalende design, høy stålkvalitet, robust overflatebehandling og solid innfesting gjør at mange velger Decra. Takpanner i stål har gjennom mange år vist seg å være mest motstandsdyktig mot ekstremvær – noe det forventes mer av i Norge i årene som kommer.

Decra er skapt for å tåle de stadig tøffere værforholdene – i form av vind, temperatursvingninger, regn og snø. Stålpanner som taktekking foretrekkes derfor av stadig flere, spesielt langs kysten og i andre værutsatte områder.

Lang levetid – opptil 40 års garanti

Decra takpanner har enestående styrke og levetid. Det gir er en nærmest vedlikeholdsfri takløsning og en forlenget levetid på 2-3 ganger sammenliknet med tradisjonell taktekking.

Opptil 40 års garanti gir deg en ekstra trygghet for lang levetid. Kombinert med lave vedlikeholdskostnader har dette gjort takpannene i stål til et naturlig valg for mange – også for borettslag og næringsbygg.

Miljøvennlig og økonomisk

Decra tilbyr ikke bare takpanner, men et helt system av løsninger med perfekt tilbehør. I produksjonen av Decra produkter benyttes 25-30 % resirkulert materiale. I tillegg er takpannene 100 % resirkulerbare – og er derfor et miljøvennlig alternativ når det gjelder taktekking.
Mange takløsninger må skiftes ut etter 10 til 20 år, eller krever vedlikehold etter skader påført av vær og vind. Lang levetid og en nærmest vedlikeholdsfri takløsning gjør Decra takpanner til et langsiktig og økonomisk alternativ.

Decra Classic

Decra Classic takpanner har matt granulat overflate og leveres i 4 forskjellige fargevarianter: Kullsort, Antikk Grå, Antikk Rød og Teglrød. Takpannene kan også leveres i spesialfarger til større prosjekter.

Decra Elegance

Decra Elegance takpanner leveres i to forskjellige overflatevarianter av høykvalitets akryllakk, og i 4 forskjellige farger: Sort Matt, Grå Matt og Teglrød Matt og Sort Blank. Takpannene kan også leveres i spesialfarger til større prosjekter.

Decra Qube

Med Decra Qube takpanner tilbyr vi et av markedets mest gjennomtenkte, moderne og holdbare tak. Lav vekt og høy styrke muliggjør en enklere konstruksjon, og gjør Decra Qube takpanner til et optimalt valg ved rehabilitering. Disse takpannene kan legges på tak med takfall ned til 10° og leveres i 3 forskjellige farger: Sort matt, Grå matt og Teglrød matt.

Takpanner - Stort utvalg av takpanner fra Decra og Metrotile - Mataki

Relaterte artikler

Produktvalg

Når du skal gjøre husdrømmen til virkelighet, er det viktig å velge en samarbeidspartner du kan stole på. Vi har valgt de beste leverandører.