Hopp til hovedinnhold
Moderne hus bygget av Blink Hus Nordteam

Trender for 2024: velg vinduer og detaljer som hever kvaliteten på hjemmet ditt

Gilje, Harmonie, Natre og NorDan er fire leverandører vi i Blink Hus er stolte av å samarbeide med innenfor vinduer, dører og solskjerming. Vi har tatt en prat med de om trendene og anbefalingene som gjelder i 2024.

Gilje: Sorte detaljer og innovativ design

Sorte vinduer fra Gilje

Foto: Gilje

Gilje tar oss med inn i 2024 med klare trender og spennende nyheter. Sorte detaljer på vinduer og skjulte hengsler på ytterdører er i vinden.

Et par sitter i sofaen. Store sorte vinduer fra Gilje.

En av deres nye løsninger, Klimanot, gir en mindre synlig karm og bedre u-verdi, samtidig som den gir et moderne og eksklusivt uttrykk. Foto: Gilje

Spesialtilpassede plisségardiner fra Gilje

Gilje introduserer også spesialtilpassede solskjermingsprodukter som plisségardiner, perfekt for å skape den ideelle atmosfæren i ditt hjem. Foto: Gilje

Se mer fra Gilje

Harmonie: Nostalgisk varme og unike farger

En grønn ytterdør fra Harmonie, og en innerdør i eik

Fra venstre: døren «Hardanger» i en vakker grønnfarge og en eikedør som tilfører rommet varme og trygghet til rommet. Foto: Harmonie

I en tid preget av usikkerhet og krig, ser Harmonie mot varme og trygghet. Tre er i sentrum av trendbildet, med en økende interesse for materialer som furu og eik. Harmonie tar fargevalg seriøst, og samarbeider med KOI fargestudio for å skape en unik fargepalett. Med fokus på nostalgiske materialer og farger, bringer Harmonie en følelse av trygghet til ethvert hjem.

KOI fargepalette fra HarmonieKOI fargepalette fra Harmonie

Ikke vær redd for å velge en sterkere farge på ytterdøren din. Dette gjør huset unikt og setter et personlig preg på det. Ovenfor vises alle dørene i KOI-fargepaletten vår. Foto: Harmonie

Se mer fra Harmonie

Natre: Moderne og funksjonelle glassløsninger

Natre legger vekt på det moderne livets krav og presenterer glassløsninger som gir optimal bokomfort.

Med bedre isolasjonsegenskaper i vinduer og balkongdører, kan du velge funksjonsglass som løser små hverdagsutfordringer som støy, dugg og varmeregulering

Med bedre isolasjonsegenskaper i vinduer og balkongdører, kan du velge funksjonsglass som løser små hverdagsutfordringer som støy, dugg og varmeregulering. Foto: Ragnar Hartvig / Natre

Stor og praktisk skyvedør fra stuen og ut til hagen

Foto: Natre

Deres heve-/skyvedør gir størst mulig glassflater og er robust nok til å stå imot vær og vind. Natre anbefaler også smarte funksjoner som solvarmedempende og selvrensende glass.

Se mer fra Natre

NorDan: Kvalitet og stilrent design

NorDan tar sikte på å gi deg den beste isolasjonsevnen med 3-lags glass i vinduer og dører, uavhengig av om du bygger nytt eller rehabiliterer.

Store flotte vinduer fra Nordan

Foto: NorDan

Aluminiumsbekledning gir ekstra robusthet, minimerer vedlikeholdsbehov og gir et moderne utseende

Aluminiumsbekledning gir ekstra robusthet, minimerer vedlikeholdsbehov og gir et moderne utseende. Foto: NorDan

NorDan Screens gir deg utvendig solskjerming integrert i fasaden

Foto: NorDan

NorDan Screens gir deg utvendig solskjerming integrert i fasaden, og du kan velge mellom en rekke farger, inkludert den populære Black Line. Antidugg-glass sikrer klar utsikt året rundt.

Se mer fra NorDan

Velg Blink Hus og våre kvalitetsleverandører for å bygge ditt drømmehus

Med Gilje, Harmonie, Natre og NorDan får du moderne, funksjonelle og stilige løsninger som hever kvaliteten på hjemmet ditt. Spør oss gjerne om hvilke løsninger som passer for dine behov!

Finn din nærmeste forhandler

Relaterte artikler

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.

Slik velger du vinduer og solskjerming til hjemmet ditt

Slik velger du vinduer og solskjerming til hjemmet ditt

Skal du bygge nytt hus eller bytte vindu? Når det kommer til å velge vinduer og solskjerming i boligen din, er det viktig å tenke langsiktig og vurdere hvilke behov du har. Vi veileder deg gjennom de viktigste aspektene du bør vurdere, med gode tips og inspirasjon fra fem anerkjente leverandører: H-fasader, Luxaflex, Lyssand, Natre og VELUX.

Flere vinduer gir bedre boliger

Flere vinduer gir bedre boliger

Godt dagslys i boligen har stor betydning for vår helse og trivsel. Særlig i Norge, hvor det flere måneder i året er lite dagslys.