Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Vadsø
Moderne hus

Nøkkelinformasjon

Soverom

3

Grunnflate (BYA)

119 m²

Bruksareal (BRA)

156,3 m²

Primærrom (P-rom)

152,3 m²

Største lengde

15,9 m

Største bredde

7,3 m

Vadsø har luftig og praktisk planløsning, samt mange lekre detaljer både innvendig og utvendig.

Luftige og åpne oppholdsrom

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i hovedetasjen har en L-formasjon, og gjør at rommet er naturlig delt inn i soner samtidig som det gir en luftig og behagelig romfølelse. Her har du separate funksjonsområder for matlaging, spising og avslapning, samtidig som man opprettholder en følelse av sammenheng mellom rommene.

Vadsø - Moderne hus for skrå tomt

Store vinduer er vendt ut mot hagen, og slipper rikelig med dagslys inn, noe som gir en følelse av lys og romslighet i oppholdsrommene. I tillegg gir de en vakker utsikt over hagen, og skaper en forbindelse mellom innendørs og utendørs.

Balkongen som dekker hele kortsiden av huset, gir mulighet til å nyte utsikten fra ulike deler av hovedetasjen. Med glassrekkverk kan du nyte utsikten selv om du slapper av innendørs.

Arealeffektiv og praktisk underetasje

I underetasjen er husets tre romslige soverom, hvor alle er vendt ut mot hagen. Dette gir en behagelig atmosfære og gir beboerne en fin utsikt og mye naturlig lys. I samme etasje finner du også et praktisk vaskerom og to bad, hvor det ene badet er tilknyttet det største soverommet. En ekstra stue gir også god plass til familien, noe som kan være spesielt nyttig hvis man har barn eller ønsker en ekstra plass å slappe av.

Vadsø er en veldig attraktiv og funksjonell bolig med fokus på å skape en lys og romslig atmosfære. Den effektive og gjennomtenkte romfordelingen, i kombinasjon med det luftige og moderne uttrykket, gjør huset til et spennende valg for familier eller de som ønsker god plass.

Plan- og fasadetegninger:

Ønsker du en annen plantegning?

Modellen kan tilpasses dine behov, og både dimensjoner, rom og planløsning kan endres slik du vil ha det.

Kontakt oss

Hva gjelder henvendelsen?

Din kontaktinformasjon

Hvor vil du bygge?

Hva kan vi hjelpe med?