1 / 6

Moderne leiligheter (4-mannsboliger), Bymarka, Leknes

Velkommen til Bymarkas firemannsboliger! Her har du sol, frisk luft, fine turområder, skiløype og sentrum i umiddelbar nærhet. Her blir det fint å bo!

Beskrivelse

TEFT Prosjekt har startet byggingen på 2 av 4 firemannsboliger som er planlagt i Bymarka, her har du muligheten til å kapre deg en flott leilighet i et rolig og sentralt område.

Leilighet
Alle leilighetene har stor innbydende flislagt entrè, malt gips på vegg og romslig skyvedørsgarderobe.

Stor gang med 1-stavs eikeparkett på gulv og malt gips på vegg som fører deg videre til to soverom med 1-stavs eikeparkett på gulv og skyggepanel på vegg, direkte utgang til balkong/platting på hovedsoverom.

Stort flislagt bad med varme i gulv, fibo veggplater i delikat fargevalg på vegg, baderomsinnredning fra Svedberg signum med speilskap og integrert lys, vegghengt toalett med skjult sisterner, dusjnisje med glassvegger, opplegg for vask/tørk.

Bod/teknisk rom med gulvbelegg på gulv og skyggepanel på vegg.

Videre kommer du direkte inn til stue/kjøkken med åpen løsning, malt gips på vegg, listefritt utført ved tak og vindu, 1-stavs eikeparkett på gulv, kjøkkeninnredning fra marbodal i beige utførelse med kjøkkenøy tilsvarende mørk eik, mørk benkeplate. Direkte utgang fra stue til balkong/platting. Sportsbod i 1 etg.

For mer utfyllende beskrivelse se hver leilighet eller ta kontakt med en av våre selgere.

Bymarka

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune og Bymarka. Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær, er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser.
Du kan gå ut døra og plukke både blåbær og tyttebær, se elg trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet.
Du har direkte tilgang til turløypene i Bymarka via boligfeltet.

Leknes er handelssentrum med Lofotens største detaljhandelomsetning, og bare 5 minutter fra Bymarka ligger Lofotsenteret med et bredt utvalg av både store, kjente merkenavn og mindre lokale forhandlere med et unikt vareutvalg.
Rundt sentrum ligger flere restauranter og kaféer, kulturhus, kino, frisører og velværesalonger.

Plantegning 1. etasje - firemannsbolig

Plantegning 2. etasje - firemannsbolig

Relaterte prosjekter

  • Tomannsbolig Selnes B - 3 soverom, Bymarka, Leknes
    Tomannsbolig Selnes B - 3 soverom, Bymarka, Leknes
    Bymarka 5A, 8370, Leknes
    fra 4 790 000,-
    Eier (Selveier) P-rom 100+