Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Enebolig "Farsund", garasje og husbankfinansiering - Bymarka Leknes

8370, Leknes
Pris fra
6 290 000 kr

Pris

Pris

6 290 000 kr

Omkostninger

8 585 kr

Totalpris

6 298 585 kr

Nøkkelinformasjon

Boligtype

Enebolig

Soverom

3

Primærrom

123 m²

Bruksareal

128 m²

Etasjer

2
Stina Strand
Salgsansvarlig
Prosjektet bygges av

Blink Hus TEFT Entreprenør

Lofotens største boligbygger. Med 45 års historie som boligbygger og med cirka 1400 oppførte boenheter, er vi i dag aktør innen alle kategorier boligprosjekter, herunder både nybygg, tilbygg og restaurering.

Gå til forhandlersiden

Om eneboligen Farsund

Er du på leiting etter ny enebolig? I Bymarka har vi planlagt å bygge eneboligen Farsund på tomt 07.

Den moderne boligen går over 2 plan og har innebygd garasje så her får du alt du trenger!

I 1 etasje kommer du inn til en romslig flislagt hall med varmekabel i gulv, alle 3 soverom er også i denne etasje, hovedsoverommet har egen garderobe og eget bad, ellers har 1 etasje et stort bad/vaskerom. Begge bad leveres med flislagt gulv og med fibo baderomsplater på vegg. Soverom leveres med huntonittplater på vegg i valgfri fargevalg.

Trappen i hallen tar deg opp til stue/kjøkken i 2 etasje med åpen løsning. Kjøkken leveres fra Marbodal eller Drømmekjøkken, alt etter ditt ønske. I tilknyttning til kjøkkenet har du også en romslig bod med plass til det du måtte ønske. Alle gulv i tørre rom leveres med eikeparkett, stue/kjøkken og hall leveres med gips på vegg. Store moderne vinduer i stue slipper inn godt med dagslys i tilegg til at du kan sitte og nyte den fine utsikten mot fjellene. Direkte utgang fra stue til balkong.

Boligen har mulighet for gunstig finansiering gjennom husbanken.

Enebolig Farsund med garasje - Bymarka Leknes - Plan1

Enebolig Farsund med garasje - Bymarka Leknes - Plan2

Bymarka Leknes

Midt i sentrum av Lofoten ligger Vestvågøy kommune, og her finner vi også bymarka.

Med sine ruvende fjell, dype fjorder, kritthvite strender og sitt helt spesielle vær er Lofoten et mekka for alle som ønsker uforglemmelige naturopplevelser. Du kan gå ut døra og plukke blåbær, tyttebær, se elgen trave forbi eller gå til en av gapahukene i nærheten og ta kveldsmaten rundt bålet. På vinteren kan du ta på deg ski og gå rett ut i lysløypa. I Bymarka bor du i ett med naturen, men samtidig har du sentrum og alle tjenester i umiddelbar nærhet.

Vestvågøy kommune er den nest største fiskerikommunen i hele Norge, fiskeriet har vært og vil også være i fremtiden svært viktig i kommunen. Flere store selskaper er plassert her med mange hundre arbeidsplasser, blant annet Insula AS, Lerøy Norway seafood, STIM, så vel som sjarkfiskere som drifter sitt fiskeri helt alene, slik det har blitt gjort i mange hundre år. Fiskeværene i Lofoten er godt kjent for både lokalbefolkningen og turister, og kun 15 minutter med bil fra Leknes kommer du til Ballstad, Stamsund, Napp og Tangstad.'

Ta gjerne kontakt med oss for mere informasjon om boligen, og dersom du ønsker å sette ditt eget preg på boligen.

Andre prosjekter fra Blink Hus TEFT Entreprenør