Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Lauvåsen boligtomter Godhaugvegen, Elnesvågen

Godhaugvegen, 6440 Elnesvågen

Tomt 1 (B 1)

930m²

Tomt 2 (B 2)

946m²
Geir Inge Havnes
Daglig leder Solid Dale Malo
Prosjektet bygges av

Blink Hus Dale Malo

Vi bygger eneboliger, flermannsboliger og hytter for kunder og i egen regi. Til sammen produserer vi hvert år mellom 30 - 40 boenheter.

Gå til forhandlersiden

Lauvåsen boligfelt er et nytt boligfelt som ligger i Hustadvika Kommune, like øst for Sylte skole. Her har vi to eneboligtomter for salg. Her har man lekeplasser, friområder og natur i umiddelbar nærhet. Infrastruktur er ferdig opparbeidet, og kjøper kan overta tomten, og starte søknadsprosess og bygging av egen bolig umiddelbart.

Tomteliste:

Tomt 1: 930m² - kr 1 128 670 (totalpris inkl. omkostninger)
Tomt 2: 946m² - kr 1 231 170 (totalpris inkl. omkostninger)

Beskaffenhet

Alle tomtene er skilt ut fra gnr. 59 og bnr. 23 i Hustadvika kommune. Eiendommen er fradelt, og hver tomt har fått endelig matrikkelnummer med eget bruksnummer og endelig adresse. Tomtene har areal på ca. 930 m² - 946 m². Tomtene er iht. detaljreguleringsplanen markert som B 1 og B 2.

Regulering

Eiendommen omfattes av detaljreguleringsplan "Områderegulering for Lauvåsen" med bestemmelser vedtatt 30.03.2017 med plan-ID 201316. Tomtene i disse kjøpsbetingelsene er regulert til boligbebyggelse - boliger, frittliggende eneboliger, eneboliger med sekundærleilighet eller tomannsboliger.

Vei, vann og kloakk

Det er lagt vei fra til tomtene, samt at vann, avløp, strøm og fiberkabel er lagt inn på hver enkelt tomt. Alle tilknytningsavgifter betales av kjøper, f. eks tilknytningsavgift for vann, avløp og tv/internett-signaler. Tomtene leveres slik de fremstår ved besiktigelse. All videre opparbeidelse er kjøpers ansva

Regulering

Bolig

Matrikkelinformasjon:

Kommunenr: 1579
Gårdsnr: 59
Bruksnr: 23

Andre prosjekter fra Blink Hus Dale Malo