Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Nøkkelferdig tomannsbustad med fantastisk utsikt

Myrvågtoppen 77, 6080 Gurskøy
Pris fra
6 120 000 kr

Prisantydning

6 124 000

Bruksareal

183 m²

Soverom

4

Antall etasjer

2

Boligtype

Tomannsbolig

Eieform

Selveier
Terje Giskeødegård Balsnes
Terje Giskeødegård Balsnes
Dagleg leiar
Prosjektet bygges av

Blink Hus Søre Sunnmøre

Vi har over 70 års erfaring med å bygge hus på verharde Sunnmøre, og ynskjer gjerne å dele av denne erfaringa med deg som skal bygge hus her i regionen.

Gå til forhandlersiden

Moderne tomannsbustad for salg

Tomannsbustad i høg kvalitet med 4 (5) soverom, stor stove-/kjøkendel, to balkongar og garasje sentralt beliggande på Myrvågtoppen i Herøy.

Tomannsbustaden er vertikaldelt og går over to plan.
Prosjektet er no klart for salg, og vil bli igangsatt ved sal av første eining.

NABOLAGET

Myrvågtoppen er eit relativt "ferskt" nabolag med bebuarar i alle aldrar, alt frå barnefamiliar til godt etablerte. Myrvåg ligg midt i smørauget på søre Sunnmøre med Fosnavåg, Volda, Ørsta, Ulsteinvik, Hareid og Ålesund innanfor pendlaravstand. På Myrvågtoppen har ein ei fantastisk utsikt, solrike tomter og gode tur- og bademoglegheiter.

INNHALD OG STANDARD

Når du kjøper ein bustad av Blink Hus Søre Sunnmøre skal du vere trygg på at prosjektering, sal og oppføring er utført etter forskriftsmessig standard og etter gjennomtenkte og utprøvde metodar. Leverte varer er frå kjente leverandørar og arbeidet blir utført av fagfolk. Vi nyttar kun kjente underleverandørar på alt frå graving til rør og elektro.
Bustadane er planlagt med kledning med mellomstrøk og vil få eit moderne uttrykk. Vindauga vil vere av tre med aluminiumskledning og vil krevje minimalt med vedlikehald.

Andre prosjekter fra Blink Hus Søre Sunnmøre