Hopp til hovedinnhold
1 / 0

Prosjektert enebolig i kjede med stor takterrasse og carport! Gode solforhold og flott utsikt.

Eidsvikvegen 32, 5302 Strusshamn
Pris fra
6 490 000 kr

Prisantydning

6 490 000 kr

Totalpris

6 506 827 kr

Primærrom

121 m²

Bruksareal

153 m²

Soverom

3

Boligtype

Enebolig

Eieform

Selveier
Markus Håland
Selger
Prosjektet bygges av

Blink Hus HEFØ Bygg

HEFØ Boligutvikling er en komplett leverandør av alt innen bygg og eiendom. Våre prosjekter spenner fra garasjer og hytter til enebolig, flermannsboliger og næringsbygg.

Gå til forhandlersiden

Kort om eiendommen

Dette er en innholdsrik familiebolig med stor solrik takterrasse og carport.
Boligen passer perfekt for deg som ønsker å bo i barnevennlige og naturskjønne omgivelser. Her er man omringet av vakker natur samtidig som man har korte avstander til det man måtte behøve i hverdagen!

Boligen går over tre plan og inneholder:
1.etg: Gang, to soverom, vaskerom og bad.
2.etg: Stue/kjøkken og soverom.
3.etg: Utestue og stor takterrasse på hele 71 kvm.

Beliggenhet

Eidsvikvegen 32 har en attraktiv beliggenhet i et nyere og barnevennlig område i Marikoven.

Her bor man i naturskjønne og rolige omgivelser med kort avstand til det man måtte behøve i hverdagen. Ønsker man seg inn til Bergen sentrum bruker man i underkant av 20 minutter med bil over Askøybroen og videre på motorveien. Det er også mulig å komme seg inn til sentrum med ferge fra Kleppestø. Hurtigbåten frakter deg inn til Strandkaien på ca. 15 minutter og har hyppige avganger ( 2 ganger T/R) i timen).

For den daglige handelen er det kort vei til både Rema 1000 Strusshamn og Spar Follese. For den litt større innhandlingen befinner Kleppestø Senter seg en kort kjøretur unna og kan tilby alt fra apotek, vinmonopol, dagligvare, interiørbutikker og et bredt utvalgt av klesbutikker.

Er du glad i å holde deg aktiv kan man melde seg inn på Sports Family Club på Kleppestø. Er du glad i utendørsaktiviteter er det ingenting i veien for at man kan bruke naturen som sin treningsarena da det er korte avstander til flere flotte turområder.

For barnefamilien er området ideelt! Det er kort vei til både Norlandi barnehage samt Strusshamn og Follese skole. For de eldste barna, så er Askøy videregående skole en kjøretur på ca 10 minutter unna. Myrane og Askøyhallen i Kleppestø har et bredt aktivitetsstilbud for store og små, med store fotballbaner, svømmehall, samt kulturskole.

Er man uten bil har man busstopp et par minutter unna boligen. Herfra frakter blant annet linje 490/495 deg til Kleppestø og videre inn til Bergen Sentrum.

Andre prosjekter fra Blink Hus HEFØ Bygg