Hopp til hovedinnhold
Ansatt i Blink Hus Dale Malo som ser mot solen

Slås sammen: Blink Hus Dale Malo blir én avdeling fra 2. mai 2024

Vi har en spennende nyhet å dele! Blink Hus Dale Malo slår sammen de to avdelingene på Bergmo og i Elnesvågen. Fra 2. mai 2024 vil derfor alle våre dyktige ansatte være samlet i Elnesvågen.

Registrer deg på vår nettside for lokale priser på våre hus

Lokalet i Elnesvågen

Velkommen til oss! Kom innom vårt lokale i Myrbostadvegen 72 i Elnesvågen, 2. etasje.

Hvorfor skjer sammenslåingen?

Årsakene til at vi nå samlokaliserer er todelt.

Det er naturligvis et spørsmål om kostnader. Det er rett og slett mer effektivt å drifte ett lokale i stedet for to. Vi har ledige kontorlokaler i Elnesvågen, som gjør det enkelt å flytte ansatte dit, sier daglig leder i Blink Hus Dale Malo, Pernille Løken.

Pernille Løken, daglig leder i Blink Hus Dale Malo.

Pernille Løken, daglig leder i Blink Hus Dale Malo.

En sterkere og mer samlet avdeling

Den viktigste grunnen til sammenslåingen er imidlertid fordelen av å etablere et felles fagmiljø. Ved å samles under samme tak, vil vi oppnå positive effekter på vårt arbeid, våre prosjekter, kostnadene og ikke minst bedriftskulturen.

Vi vil fortsette å tilby den samme gode og lokale kvaliteten for våre kunder. Ved å samle våre dyktige fagfolk under ett tak, styrker vi vår evne til å levere kvalitetsprodukter. Samtidig er det viktig for oss å imøtekomme kundene våre, og hvis noen ønsker å gjennomføre et møte i Molde så har vi mulighet til å låne møterom på Bergmo, understreker Pernille.

Knut Slatlem i Blink Hus Dale Malo

Blink Hus Dale Malo har lang erfaring og høy kompetanse – din garanti for et vellykket prosjekt!

Historien til de to avdelingene

Blink Hus Dale Malo har en rik historie både i Molde og Elnesvågen. Konsernet består av de to fusjonerte familieeide selskapene Dale Bruk AS og Malo Sagbruk AS. I 2016 ble disse selskapene omgjort til Dale Malo Holding AS, og består i dag av blant annet Blink Hus Dale Malo. Totalt er vi i underkant av 40 ansatte i konsernet.

Byggeplaner i Romsdalen? Ta kontakt!

Vi kjenner det lokale området og vil gjerne være med å realisere din bolig- eller hyttedrøm – enten du ønsker å bygge nytt eller rehabilitere noe gammelt.

Vi har digital huskatalog og lokale priser! Huskatalogen består av våre 25 husi moderne, herskapelig og tradisjonell stil. Du kan bygge kataloghusene akkurat slik de er, eller bruke dem som inspirasjon.

Last ned gratis huskatalog

Kom innom oss på adresse Myrbostadvegen 72 i Elnesvågen, 2. etasje. Eller, ta kontakt med en av våre dyktige boligkonsulenter for en uforpliktende samtale. Velkommen!

Relaterte artikler

Bygde herskapelig hus med panoramautsikt i Elnesvågen

I et nytt og moderne boligfelt på en høyde i Elnesvågen ruver en lekker variant av husmodellen Minde. Jorunn og Roy-Edvard hadde lenge tenkt på å bygge sitt eget hus, men i mange år ble det bare med tanken. Da en fantastisk tomt i et nytt boligområde i Elnesvågen dukket opp, var de ikke lenger i tvil. Paret slo til og kjøpte tomta – så startet jakten på hvem som skulle bygge huset.

Så mye kan du spare på egeninnsats og utelukking av rom

Så mye kan du spare på egeninnsats og utelukking av rom

I en tid hvor boligmarkedet er utfordrende, leter mange etter måter å redusere kostnadene i husbyggingsprosessen. Det kan være strategisk å utelate visse rom fra byggeplanen eller å påta seg deler av byggejobben selv for å kutte kostnader. I denne artikkelen vil vi presentere eksempler på kostnadsbesparelser og viktige faktorer du bør tenke på før du setter i gang.