Hopp til hovedinnhold

Bruk katalogen som inspirasjon – form huset ditt slik du vil

I vår flotte huskatalog finner du flere ulike hus innen stilsjangere som moderne, funkis, herskapelig og tradisjonell. Disse kan du endre og justere på så mye du ønsker, og slik får du huset ditt akkurat slik du vil ha det!

Bruk huskatalogen vår som inspirasjon

Boligselger i Blink Hus Steinsbø, Sondre Natås Strand, poengterer at det er høyst uvanlig å ikke utføre endringer på et kataloghus.

Sondre Natås Strand i Blink Hus Steinsbø

-Hvis man velger et hus fra katalogen som et utgangspunkt, er man absolutt ikke begrenset til å bygge huset nøyaktig slik det er oppført i katalogen. Det kan for eksempel hende at man liker planløsningen til et hus, men vil ha en helt annen fasade. Dette er noe de aller fleste kunder gjør, og helt vanlig, forteller Sondre.

- Det er også mulig å kombinere det beste fra flere forskjellige hus, hvis man liker taket på ett hus, vinduene på et annet og planløsningen på et tredje hus, kan vi sy det sammen til et perfekt hus for kunden. Det er viktig å huske at huskatalogen ikke er en meny man er låst til å velge fra, man kan også ta med seg inspirasjon fra andre kilder inn i prosessen når huset skal tegnes.

Slik presenteres originalutgaven av eneboligen Haugesund på Blink Hus sine nettsider og i huskatalog.

Hva må man ta hensyn til når man ønsker å gjøre endringer?

-Ofte vil endringer på huset være nødvendig i utgangspunktet, fordi det er viktig å ta hensyn til solforhold, vind, utsikt og tomten i seg selv. Reguleringsbestemmelser kan også sette rammer for hvordan boligen skal være.

En kundetilpasset utgave av eneboligen Haugesund, lokal kvalitet fra Blink Hus Steinsbø. Huset er speilvendt og blant annet stue i første etasje er utvidet. Tilpasset kundenes ønsker og til tomten, utsikten og adkomsten.

Velg nøyaktig det du vil ha

Selv om man velger seg ut et hus fra huskatalogen som man liker godt, er det ingenting som er skrevet i stein av hvilke underentreprenører man ønsker å bruke, hvilket design kjøkkenet skal ha, eller hvordan gulvet ditt blir. Sondre Natås Strand utdyper:

- Som kunde og byggherre er det du som bestemmer og tar de valg du ønsker. Vi er her for å gi støtte, råd og anbefalinger. Du kan selv velge om vi kun skal levere byggesett og tømrere, og du selv står for innredning, underentreprenører og alt annet, eller om vi skal levere nøkkel i døra, fiks ferdig bolig. Leverer vi alt, er det fremdeles du som kunde som bestemmer hvilken kledning, takstein, vindu, farger, gulv osv. boligen skal ha, understreker Sondre.

Eksklusivt og flott også innendørs i denne kundetilpassede utgaven av eneboligen Haugesund. Listfritt i himling, og lister i samme farge som gulvet er valgt for gulvlistene. Stilig!

Full kontroll på alle kostnader

Hos Blink Hus har kunden alltid full oversikt over kostnadsbildet for prosjektet. Ingen endringer eller forandringer på planen blir gjennomført uten godkjenning fra kunden, og dette gjør at man kan senke skuldrene, og ikke være bekymret for uforutsette kostnader eller skjulte, fordyrende ledd.

-Vi kalkulerer alle hus fra bunnen av i hvert prosjekt, og dette gir oss en totaloversikt over alle kostnader i prosjektet. Hvis man gjør endringer på planen, fører vi en endringsmelding som gir en balanse i regnskapet. Det er også viktig å huske at det ikke alltid blir dyrere når man gjør endringer, det blir like gjerne billigere på mange måter også, hvis man ønsker å ta vekk noe. Friheten til å gjøre endringer går begge veier, avslutter Sondre Natås Strand i Blink Hus Steinsbø.

Bestill gratis huskatalog her og start planleggingen av din kundetilpassede bolig idag.

Relaterte artikler

Blink Hus – lokal kvalitet

Blink Hus – lokal kvalitet

Lokal tilstedeværelse og lokal identitet er to av de viktigste grunnpilarene for Blink Hus som selskap, håndverker og bidragsyter til samfunnet. Mye av grunnen til at vi identifiserer oss med lokal kvalitet er nettopp det at vi er lokale, og stolte av det.

Sett ditt preg på våre hus og hytter!

Når man skal bygge nytt, enten det er hus eller hytte, er det mye å tenke på og mange valg å ta. Ved hjelp av lokal arbeidskraft og lang erfaring i faget kan våre Blink Hus-forhandlere hjelpe deg på veien fra små planer til ferdig bygg, enten du ønsker basseng på taket eller en hemmelig vinkjeller bare du vet hvor er.