Hopp til hovedinnhold

Blink Hus – lokal kvalitet

Lokal tilstedeværelse og lokal identitet er to av de viktigste grunnpilarene for Blink Hus som selskap, håndverker og bidragsyter til samfunnet. Mye av grunnen til at vi identifiserer oss med lokal kvalitet er nettopp det at vi er lokale, og stolte av det.

Lokal kvalitet er en totalpakke

Finn din lokale forhandler

For Blink Hus-forhandlere er kvalitet mer enn bare materialer. Det handler om å veilede kundene, ha gode samarbeidspartnere, bruke moderne teknologi og levere håndverk av høy standard.

– I Blink Hus er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Vi jobber hardt for å gi en førsteklasses kundereise, bruker treffsikre byggesystemer og tilpasser oss kundenes ønsker uten å gå på kompromiss med kvaliteten, forteller Svein Helge Skogheim, kjededirektør i Blink Hus.

Slik er husbyggingsprosessen med Blink Hus

Derfor bør du velge en lokal boligforhandler

1. Lokalkunnskap: Våre forhandlere har inngående kunnskap om lokale reguleringsplaner og klimatiske forhold. Dette er essensielt for å tilpasse design og byggeprosesser til de spesifikke behovene i ditt område.

Stuen i hus bygget av Blink Hus Søre Sunnmøre tett ved sjøen
Lokal kompetanse og erfaring er viktige verdiar for oss. Vi har bygd hus heilt ned i fjøresteinane og langt opp på fjellet, og har alltid små og større detaljer i bakhovudet når vi bygg hus i ein vêrutsatt region.

- Terje Giskeødegård Balsnes, dagleg leiar Blink Hus Søre Sunnmøre

Priser på våre ferdighus: Finn din lokale pris på vår nettside!

2. Samarbeid med lokale underleverandører: Lokale boligforhandlere har et etablert samarbeid med lokale leverandører som rørleggere og elektrikere. Dette sikrer smidig samarbeid, da de kjenner hverandres preferanser og arbeidsmetoder.

Gunbjørn Vidvei - daglig leder og eier av Blink Hus Sigdal

«Det å ha et langvarig samarbeid med underleverandører er uvurderlig. Tømreren vet hvordan rørleggeren vil ha spikerslagene. Det skaper et solid samarbeid.»

- Gunbjørn Vidvei, daglig leder og eier av Blink Hus Sigdal

3. Personlig service: Du kan forvente mer personlig oppmerksomhet og tilpasning fra en lokal forhandler. Kanskje kjenner vi deg, naboen din eller tanta di fra før. Vi møter deg på nærbutikken, på fotballtribunen og i turløypa. Vi kjenner nærområdet og vi kjenner folkene som bor der. Det gjør det naturlig for oss å yte det lille ekstra for kundene våre.

4. Rask respons: Vår lokale tilstedeværelse gjør det enklere å gjennomføre tomtebefaring, kommunisere, avtale møter, få leveranser, eller håndtere eventuelle spørsmål som måtte dukke opp underveis. Forhandlerne våre samarbeider med lokale entreprenører og leverandører hele veien. Rørleggeren, mureren og elektrikeren er lokale, og de er igjen på sin måte veldig viktige deltakere i prosessen.

Tryggheten i å velge noen som kjenner markedet

Mange av Blink Hus-forhandlerne har vært en del av sine lokalsamfunn i flere år, noen i over hundre år. Flere generasjoner har fått glede av hus eller hytter fra Blink Hus, og det er ikke få unike kundeforhold som har blitt skapt gjennom årenes løp:

- Mange av forhandlerne har vært med på å bygge lokalsamfunnet rundt seg, og sett hvordan det har grodd og utviklet seg over tid – både byggene i seg selv, og familiemedlemmene. Et godt eksempel er Blink Hus Valvatne som holder hus på Stord. De feiret 120 års-jubileum i oktober 2020 og har bygd boliger for hele slekter siden starten. Blink Hus Stavseng blir som rene ungdommene å regne i forhold, med sine 100 lys på kaka i 2020. Å feire såpass store bursdager er ganske unikt i vår bransje, men ganske vanlig i Blink Hus, forteller Svein Helge.

Blink Hus Valvatne

Deler av gjengen i Blink Hus Valvatne som hadde 120 års-jubileum i 2020. En unik og viktig erfaring i Blink Hus og hele vår bransje.

Dine valg har ringvirkninger

Velger du å kjøpe et hus eller en hytte fra din lokale Blink Hus-forhandler, bidrar du direkte til at verdiskapningen blir igjen i lokalsamfunnet.

Anita Skarstein, kunde hos Blink Hus Stryn

Anita Skarstein, kunde hos Blink Hus Stryn

– Det var godt å vite at min Blink Hus-forhandler samarbeidet med lokale leverandører. Det gjorde at jeg kunne stole på at alle involverte hadde god kjennskap til lokale forhold og byggeregler. Samtidig er det fint å vite at de støtter det lokale næringslivet.

­– Anita Skarstein, kunde hos Blink Hus Stryn

For det man kanskje ikke tenker på når man gjør sitt livs største investering, er hvor mye positivt det gir tilbake til lokalsamfunnet. Når du velger en lokal aktør, bidrar du også til å beholde arbeidsplasser, og at kompetansen utvikles og forsterkes over tid. Og slikt blir det lokal kvalitet av.

Relaterte artikler

Stor lokal interesse for å bygge hus

Til tross for to år med pandemi, har Blink Hus Dale Malo nok av prosjekter å sette fingrene i. Kundene har mange av de samme spørsmålene. Se våre svar her.

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Bygge hus? Vanlige spørsmål og svar

Vårt mål er å sikre at du har all den nødvendige informasjonen for å føle deg trygg og forberedt når du går i gang med å bygge ditt drømmehus. Vi har samlet noen av de mest vanlige spørsmålene om husbygging, slik at du kan ta de beste beslutningene for ditt nye hjem.

Kataloghuset Vadsø av Blink Hus

Bygge hus – steg for steg

Går du med en drøm om å bygge hus, men lurer på hvordan det egentlig foregår? I denne artikkelen kan du lese mer om de syv stegene til et helt nytt hjem.