Hopp til hovedinnhold
Fredrikstad huset fra Blink Hus

Vi skreddersyr ditt hjem

Du bygger ikke bare et hus - du bygger din nye hverdag. Det er noe spesielt med å skape et hjem som gjenspeiler din egen stil og personlighet. Våre boligrådgivere og arkitekter er klare til å lytte til dine ideer, ønsker og drømmer. Resultatet blir et hjem som er unikt, inspirerende og helt ditt eget.

Flere veier til nytt hus

Hos Blink Hus er det flere veier som fører til ditt drømmehjem. Enten du velger å bygge hus som vist i katalogen, skreddersy et kataloghus eller skape noe helt nytt, er veien til et nytt hjem enkel hos Blink Hus. Vi vil gi deg råd og veiledning basert på vår ekspertise, og sammen vil vi skape et hjem som du vil elske å bo i.

La oss presentere hvert alternativ nærmere:

Lekkert inne i Fredrikstad huset fra Blink Hus

Som mange funkisboliger er Fredrikstad intet unntak når det gjelder åpne løsninger, masse luft og lys. Huset har store vindusflater som gir et fantastisk utsyn fra andre etasje, og har en moderne åpen stue- og kjøkkenløsning. Den lekre balkongen som strekker seg rundt huset i en L-formasjon, forlenger kjøkkenet og stuen.

1. Bygg huset som vist i katalogen

Basert på årevis med erfaring fra våre egne prosjekter og tilbakemeldinger fra kundene våre, har vi utviklet en rekke husmodeller som innfrir dagens forventninger til et hjem. Disse er tegnet i samråd med våre arkitekter og boligrådgivere.

Velger du et kataloghus, får du huset akkurat slik det er vist i katalogen, med muligheter for tilvalg som oppgraderte dører, vinduer, kjøkken, gulv, bad og mer!

Disse husene kommer i ulike stilarter, slik at du kan finne det ideelle huset som passer din smak. Velg blant herskapelige og tradisjonelle kataloghus, eller mer moderne og minimalistisk design, inkludert funkishus.

Lekkert kjøkken i Fredrikstad huset fra Blink Hus

Husmodellen Fredrikstad er en funkisfavoritt!

2. Personlig tilpassing av kataloghus

Du har kanskje pekt deg ut et favoritthus fra katalogen allerede, men du ser mulighetene for å gjøre det enda mer fantastisk. En av de største fordelene er at våre kataloghus kan brukes som inspirasjon når du ønsker å skreddersy ditt eget hjem!

Ekeberg huset fra Blink Hus

Kunden i denne versjonen av Ekeberg ønsket vedlikeholdsfrie materialer av høy kvalitet og løsninger som krever minimalt vedlikehold, slik at finværsdager ikke går med til maling og vedlikeholdsarbeid.

Lekker utsikt i Ekeberg huset fra Blink Hus

Det er ikke rart at Ekeberg-huset ble en favoritt med denne utsikten her! I det store vinduet som ligger i enden av den åpne stue-/kjøkkenløsningen har man virkelig et levende kunstverk året rundt.

Kunden valgte Steni-fasadeplater på store deler av ytterfasaden og inndelte aluminiumsvinduer. I tillegg har de granitt ved inngangsparti og i atriumet som ligger i front.

Kunden valgte Steni-fasadeplater på store deler av ytterfasaden og inndelte aluminiumsvinduer. I tillegg har de granitt ved inngangsparti og i atriumet som ligger i front.

Kanskje du ønsker å utvide stueområdet for å gi plass til store familiesammenkomster, tilpasse kjøkkenet til din lidenskap for matlaging, eller lage et hjemmekontor som inspirerer til kreativitet og produktivitet – valget er ditt! Våre forhandlere vil alltid gjøre deg oppmerksom på hvilke kostnader som justeringene medfører. Sammen holder dere prosessen innenfor budsjett.

3. Tegn drømmehjemmet fra bunnen av med våre arkitekter

Hos Blink Hus gir vi deg friheten til å drømme stort og tenke utenfor boksen. Derfor tilbyr vi en spennende mulighet til å tegne ditt drømmehjem fra bunnen av sammen med talentfulle arkitekter i Mestergruppen.

Våre arkitekter er eksperter på å balansere funksjonalitet og estetikk, og de vil jobbe tett med deg for å sikre at drømmehjemmet oppfyller alle dine forventninger.

Lekker uteplass i oppført funkishus

Råflott arkitekttegnet hus levert av Blink Hus Telemarkhus.

Fire fordeler med å bygge hus

  • Du får det slik du vil
  • Ingen oppussing
  • Mindre vedlikehold
  • Hverdagen blir enklere

Inngangsparti oppført funkishus Ekeberg

Denne kunden ønsket husmodellen Ekeberg med mørk kledning, sorte vinduer og sorte fasadeplater.

Skap ditt drømmehjem - Avtal et uforpliktende møte

Hjemmet ditt er mer enn bare fire vegger og et tak - det er din trygge havn, ditt sted for å lade opp og være deg selv. La våre modeller være ditt lerret, og la dine kreative impulser få fritt spillerom. Vi er her for å hjelpe deg med å oppfylle din drøm og gi deg et hjem som oppfyller dine ønsker og behov. Avtal et uforpliktende møte med din nærmeste Blink Hus-forhandler for å høre mer om mulighetene.

Relaterte artikler

Funkisdrøm på Ferkingstad i Karmøy

Rett ved havet og med direkte tilgang til havbrus og vind som rusker i håret, har Gunhild og Stig-Arild ved hjelp av Blink Hus Rasmussen Bygg fått drømmehuset sitt. Et hus som har plass til alt – og alle.

Bygde moderne hus med orangeri

Bygde moderne hus med orangeri

Da familien skulle bygge hus i Sortland, visste de nøyaktig hvilket sluttresultat de ønsket. Dette gjorde oppdraget til en spennende utfordring hvor både Google og ny tenkning måtte tas i bruk av vår forhandler, Blink Hus Nordteam.