Hopp til hovedinnhold
Sammen med arkitekt og byggmester fra Blink Hus fikk Svein og Birgit bygget funkishus på Børøya i Vesterålen.

Tegnet skissene til eget funkishus med blyant og viskelær

Svein Perander og kjæresten Birgit har knapt bodd et år i sitt nye funkishus når vi tar turen innom. Sammen med arkitekt og byggmester fra Blink Hus fikk de bygget drømmehjemmet på Børøya i Vesterålen.

Blink Hus gjorde blyantstrekene til et hjem

Paret startet sin boligjakt med å se i huskataloger. Da drømmehuset ikke var å finne, kom tanken om at de selv kunne tegne et hus til tomten de hadde kapret:

-Vi prøvde med forskjellige dataprogram, men det tok jo et halvt år å sette seg inn i det. Det ble derfor millimeterpapir, papir, blyant, linjal og viskelær. Etter vi hadde noen skisser klare, falt valget på Blink Hus sin arkitekt. Hun laget en forhåndsskisse som var helt bingo, forteller Svein.

Svein Perander tegnet skissene til eget funkishus

Svein Perander tegnet skissene til sitt eget funkishus

Praktisk funkishus med nærhet til naturen

Parets nye funkishus har mye utsikt til landskapet i Vesterålen, lite innsyn, og praktiske løsninger tilpasset deres behov:

– Vi har trapper, så vi kan springe og holde oss i form, men vi har også det vi trenger på én flate - inkludert parkering rett utenfor døren. Her kan vi bo i mange år fremover, smiler Svein fornøyd.

Egentegnet funkishus i Vesterålen

Stort funkishus med garasje og carport i vakre Vesterålen

Funkishus med garasje og carport

Ved inngangspartiet har paret en carport med plass til sine to biler. Videre forklarer Svein at de også har en garasje på planet under, hvor han kan ta inn båten, holde på med prosjekter, eller gjøre annet grovarbeid.

Egentegnet funkishus med utsikt

Stor terrasse og nydelig utsikt mot sjøen

Alfa og omega med lokal Blink Hus-kvalitet

«Vi har hatt god dialog gjennom hele byggeprosessen. Det å ha en lokal representant var alfa og omega for oss. Vi fikk svar på alle spørsmål vi hadde. Hvis det var noe de lurte på, nølte heller ikke sjefssnekkeren med å ta kontakt. Det er tydelig at håndverkerne som har vært her kan sine ting. Høy poengscore på dem!»

-Svein Perander, kunde hos Blink Hus Nordteam

Bli med inn i huset

Ønsker du å bygge hus? Ta kontakt med en Blink Hus-forhandler!

Våre Blink Hus-forhandlere hjelper deg gjennom prosessen, slik at du kan se frem til hverdagen i nytt hus. Med slagordet lokal kvalitet, har våre forhandlere unik lokalkunnskap og kompetanse til å bygge ditt drømmehjem. I huskatalogen får du oversikt over flere ferdighus. Har du lyst å flytte en vegg eller sette inn et ekstra soverom i de nøkkelferdige husmodellene, hjelper våre arkitekter deg gjerne. Ønsker du å selv å bidra til å tegne drømmehuset slik som Svein og Birgit, er du også hjertelig velkommen til det. Vi gleder oss til å bygge ditt nye hjem!

Relaterte artikler

Vi tegner ditt personlige hjem

Hos Blink Hus gir vi deg friheten til å drømme stort og tenke utenfor boksen. Derfor tilbyr vi en spennende mulighet til å tegne ditt drømmehjem fra bunnen av sammen med talentfulle arkitekter. Våre arkitekter er eksperter på å balansere funksjonalitet og estetikk, og de vil jobbe tett med deg for å sikre at drømmehjemmet oppfyller alle dine forventninger.

Fra egne tegninger til det perfekte hjem

Da Lasse og Elisabeth Solberg skulle planlegge og bygge nytt hjem for tredje gang, skulle ingen ting bli overlatt til tilfeldighetene. – Vi var ganske klare på hva vi ville ha, forteller Lasse.