Hopp til hovedinnhold
En lysegrå stue med en mørkeblå sofa og tv

Drømmen om funkishus ble til virkelighet

Vi besøkte Elisabeth og Lasse rett etter overtakelse. Nå har de bodd seg inn i det nye huset, og vi er på besøk enda en gang.

Da Lasse og Elisabeth Solberg skulle planlegge og bygge nytt hjem for tredje gang, skulle ingen ting bli overlatt til tilfeldighetene. Vi hadde et hyggelig besøk hos dem da de akkurat hadde fått nøkkelen til huset. - Fra egne tegninger til det perfekte hjem - Nå har vi tatt turen på nytt for å se hvordan de har kommet seg til rette i drømmehuset sitt.

Lokal kvalitet gjorde drømmen mulig på kort tid

På det lille tettstedet Åros i Asker, med idyllisk utsikt over Oslofjorden, lå en gang en tomt med et stort potensial. Lasse og Elisabeth kom tilfeldigvis over denne unike tomten, og var raske med å kapre den. Ekteparet hadde allerede plantegningene for huset klare da de oppsøkte Blink Hus Sigdal og ga oss det ærefulle oppdraget med å realisere funkisdrømmen deres.

Vi var stolte av å få bygge dette flotte huset, og var naturligvis ekstra stolte av å høre hvor fornøyde Lasse og Elisabeth var:

«Byggeprosessen var ryddig og trygg fra første stund. Alle deadlines ble holdt, hele planen til byggeleder gikk etter boka, og alt i alt tok det bare 6-7 måneder å få huset ferdig.»

- Lasse Solberg

Lasse Solberg og familien er strålende tilfreds med det nye huset, og anbefaler gjerne Blink Hus til nye kunder.

Delikat og moderne funkisstil

I dag lever Lasse og Elisabeth lykkelig i funkishuset sitt sammen med sine to gutter og en hund. Boligen har fire soverom, og paret fikk det som de ønsket med kjøkken, stue, soverom, walk in-garderobe og bad i andre etasje. Huset er vakkert innredet med varme, nedtonede farger og flotte elementer av lysoljet tre. På kjøkkenet står en mørk og stilren innredning fra Sigdal Kjøkken i vakker kontrast til de matte, beige veggene. Kaffemaskinen er integrert i kjøkkeninnredningen, og vitner om parets valg om at ingen ting skulle overlates til tilfeldighetene.

Lasse forteller at paret er veldig fornøyd med jobben Blink Hus-snekkeren Hans har gjort:

«Blink Hus har et slagord som er «lokal kvalitet», og det merket vi veldig underveis i prosessen. Snekkeren, Hans-Erik, var også superdyktig, superhyggelig og superryddig. Når vi sitter her i dag, så er vi veldig, veldig fornøyd med det valget.»

Hans-Erik Grøterud er en bauta i Blink Hus med sin lange erfaring og særdeles gode kontakt med kundene. I tillegg er han superhyggelig!

Vurderer du å bygge funkishus?

Ta gjerne en titt på våre modeller av eneboliger i funkisstil, og se om du finner noe du liker. Om ikke, har du alltids mulighet til å gjøre som Lasse og Elisabeth, og komme med egne forslag til tegninger, eller våre arkitekter kan tegne din drøm for deg. Vi i Blink Hus hjelper deg gjerne på veien!

Eneboligen til Elisabeth og Lasse er bygd av Blink Hus Sigdal. Filmen presenteres i samarbeid med Drømmekjøkkenet, Combiwood og Byggma. Sammen skaper vi nye hjem med lokal kvalitet.

Drømmen om funkishus ble til virkelighet

Relaterte artikler

Vi tegner ditt personlige hjem

Hos Blink Hus gir vi deg friheten til å drømme stort og tenke utenfor boksen. Derfor tilbyr vi en spennende mulighet til å tegne ditt drømmehjem fra bunnen av sammen med talentfulle arkitekter. Våre arkitekter er eksperter på å balansere funksjonalitet og estetikk, og de vil jobbe tett med deg for å sikre at drømmehjemmet oppfyller alle dine forventninger.

Fra egne tegninger til det perfekte hjem

Da Lasse og Elisabeth Solberg skulle planlegge og bygge nytt hjem for tredje gang, skulle ingen ting bli overlatt til tilfeldighetene. – Vi var ganske klare på hva vi ville ha, forteller Lasse.